“Η Τουρκία έχει τη δυνάμη να καταστρέψει την Αθήνα”, γράφουν οι “Γκρίζοι Λύκοι” με απειλητικά tweets στα ελληνικά

Τουρκία: Οι “Γκρίζοι λύκοι” προκαλούν και πάλι στο διαδίκτυο

Απειλητικοί είναι και πάλι οι “Γκρίζοι λύκοι” με tweets στο διαδίκτυο όπου μιλούν για καταστροφή της Αθήνας, προκαλώντας έντονες αντδρασεις.

Υπέρτατη πρόκληση από τους Γκρίζους Λύκους που όχι μόνο υπερασπίστηκαν την κίνηση να δωρίσουν στον Ντεβλέτ Μπαχτσελί τον περιβόητο χάρτη, αλλά προειδοποιούν ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να δείξει στην Ελλάδα «πόσο βαθιά και δροσερά είναι τα νερά του Αιγαίου», καταστρέφοντας ακόμα και την πρωτεύουσα της χώρας μας.

Στα χνάρια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε γράψει στα ελληνικά στο Twitter συνεχίζοντας την επιθετική ρητορική της Άγκυρας, βαδίζει και η ακραία εθνικιστική οργάνωση Γκρίζοι Λύκοι. Με ένα thread γραμμένο στα ελληνικά, οι Γκρίζοι Λύκοι εκτόξευσαν αδιανόητες απειλές κατά της Ελλάδας, αναφέροντας πως η Τουρκία έχει τη δύναμη να καταστρέψει ακόμα και την Αθήνα και να δείξει στους Έλληνες πόσο βαθιά και δροσερά είναι τα νερά του Αιγαίου.

Τι ακριβώς έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα από την Τουρκία “Γκρίζοι λύκοι”

Οι Γκρίζοι Λύκοι υπεραμύνθηκαν, δηλώνοντας υπερήφανοι, της επιλογής να δώσουν στον Ντεβλέτ Μπαχτσελί χάρτη ο οποίος παρουσιάζει το μισό Αιγαίο και όλη την Κρήτη ως τμήμα της Τουρκίας. Ανέπτυξαν, μάλιστα, και τα δικά τους… επιχειρήματα για το γιατί ο χάρτης ήταν ορθός και προχώρησαν σε ευθείες απειλές και ακραίες προκλήσεις σε βάρος της χώρας μας.

«Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε στον Αρχηγό μας Devlet Bahçeli τον χάρτη μας», έγραψαν αρχικά οι Γκρίζοι Λύκοι.

Τον χάρτη, σύμφωνα με την τουρκική εθνικιστική οργάνωση, «ετοιμάσαμε με επίγνωση της σημασίας και της δύναμης της Γαλάζιας Πατρίδας, που σηματοδοτεί τη συνοριακή γραμμή μπροστά στην εθνική συνείδηση των νησιών μας, όπου η ένδοξη ημισέληνος και το αστέρι κυμάνθηκαν για αιώνες, αλλά άδικα σφετερίστηκε από την Ελλάδα».

Όπως επισημαίνουν, ο χάρτης ονομάζεται «Τα εθνικά μας σύνορα στη Θάλασσα» και μάλιστα περιλαμβάνει QR code με την ομιλία του Ντεβλέτ Μπαχτσελί για το θέμα της «Γαλάζιας Πατρίδας» και του Αιγαίου.

«Ο Χάρτης Ülkü Ocakları είναι ένα σημαντικό βήμα για την ακύρωση τα προσπάθεια δημιούργησης `τετελεσμένα` της Ελλάδας στη Θάλασσα των Νησιών, μέσω της αποκάλυψης των ονομάτων των 152 νησιών που ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ με τις συμφωνίες της Λωζάνης και του Παρισιού στην Ελλάδα», αναφέρεται στη συνέχεια.

Περισσότερα tweets από τους Γκρίζους Λύκους

Ο εν λόγω χάρτης, σύμφωνα με τους Γκρίζους Λύκους, «έχει καταστρέψει τα όνειρα όσων θέλουν να κυριαρχήσουν στην τουρκική πατρίδα σε διάφορες πρωτεύουσες της Δύσης».

Αναφορικά με την Κρήτη, επισημαίνουν πως κατακτήθηκε παράνομα και «κρατείται αιχμάλωτο εντός των συνόρων του ελληνικού κράτους».

Μάλιστα, τονίζουν πως αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Τουρκίας και της Γαλάζιας Πατρίδας.

«Η Κρήτη, ένα από τα νησιά του οποίου το νομικό καθεστώς έχει μείνει στο κενό, είναι ένα άδικο κεκτήμενο που απόκτησε η Ελλάδα ως αποτέλεσμα της δημιουργίας μιας de facto κατάστασης διεκδικώντας δικαιώματα σε ολόκληρο το νησί», υπογραμμίζεται στη συνέχεια.

Επιπλέον, οι Γκρίζοι αναφέρονται στα ελληνικά ΜΜΕ που χρησιμοποιούν τον χάρτη και τονίζουν πως αποτελεί «ξεκάθαρη δήλωση ότι θα σταθούμε ενάντια στις προκλητικές κινήσεις της Ελλάδας και την αλαζονική στόχευση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

Προειδοποίησαν επίσης πως «θα προστατεύσουμε την προγονική μας κληρονομιάς που έχει στρατηγικής σημασία για την Τουρκία».

Ακολούθησαν οι ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας με το μήνυμα: «Όπως είπε ο αρχηγός μας Bahçeli: Για άλλη μια φορά φωνάζουμε σε όλο τον κόσμο ότι το τουρκικό έθνος έχει τη δύναμη να υπενθυμίσει στο ελληνικό κράτος πώς να καταστρέψει την Αθήνα και πόσο δροσερά και βαθιά είναι τα νερά του Αιγαίου».

«Τα τετελεσμένα του μετά 1913, 19, 47 θέτουν τις βάσεις σήμερα για την εξοπλιστική περιπέτεια της Ελλάδας στη Θάλασσα των Νησιών», προσθέτουν.

Κλείνοντας, αναρτήθηκε ένα βίντεο από ομιλία του Ντεβλέτ Μπαχτσελί με τη φράση «Είναι αντίθετες με το διεθνές δίκαιο τόσο η ιστορική ρίζα του ζητήματος όσο και η σημερινη de facto κατάσταση. Για μια δίκαιη λύση και διαρκή ειρήνη στη Μεσόγειο».

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη