Η τραγική ιστορία με τους θανάτους των έξι κοριτσιών στην Αχαΐα – Άγνωστα παραμένουν έως σήμερα τα αίτια των θανάτων

Αχαΐα: Η τραγική ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας

Φαίνεται πως η υπόθεση της Πάτρας έχει ανοίξει και άλλες παρόμοιες υποθέσεις, όπου παιδιά πέθαιναν σε μια οικογένεια, χωρίς κανείς να γνωρίζει το πως και το γιατί

O Κωνσταντίνος Νικολάου είναι είναι παιδί μίας πολύτεκνης οικογένειας, της οποίας τα πρώτα έξι κορίτσια δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή, παρά μόνο ελάχιστους μήνες μετά τη γέννησή τους.

Όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» μέχρι σήμερα κανείς τους δεν ξέρει την αιτία των έξι θανάτων.

Πρόκειται για οικογένεια στην Ακράτα της Αχαΐας,  σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για θανάτους περασμένων δεκαετιών περίπου 1940-50

«Πρόκειται για οικογένεια στην Ακράτα της Αχαΐας,  σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για θανάτους περασμένων δεκαετιών περίπου 1940-50 τότε που οι Ιατροδικαστές αλλά και οι επιστήμες δεν είχαν εξελιχθεί όπως σήμερα, ενώ δεν είχαν τα κατάλληλα μέσα προκειμένου να οδηγήσουν τους ειδικούς στα αίτια των θανάτων», μετέφερε το ρεπορτάζ του T-Live.

Ωστόσο μετά τον θάνατο των έξι κοριτσιών, η μητέρα έφερε στον κόσμο τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι τα οποία ζουν μέχρι και σήμερα.

Το δέκατο παιδί της οικογένειας, μίλησε στην κάμερα του T-Live για τον πόνο που πέρασε η οικογένειά του και συγκεκριμένα η μάνα μου, από την οποία εμπνεύστηκε το έργο του «Η κραυγή της μάνας» την οποία αποτύπωσε πάνω σε μια ξύλινη πολυθρόνα.

Περισσότερες δηλώσεις για την υπόθεση της Αχαΐας

«Νομίζω δεν μπορεί να το ξεπεράσει ποτέ, δεν υπάρχει πιο τραγικό από το να χάνει η μάνα το παιδί. Είμαστε δέκα παιδιά, τα πρώτα έξι, τα κορίτσια, φύγανε από τη ζωή, μετά ήρθαν δύο αγόρια, ένα κορίτσι και το δέκατο παιδί ήμουν εγώ», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Νικολάου, ο άνδρας ο οποίος είναι το δέκατο παιδί της οικογένειας.

Ο κ. Νικολάου έχει αποτυπώσει σε ένα γλυπτό την «κραυγή της μάνας που χάνει τα παιδιά της», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και τονίζει πως αφορά όλες τις μητέρες που έχουν χάσει άδικα τα παιδιά τους.

megatv.com

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη