Η ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου γίνεται τηλεοπτική σειρά – Ποια θα την υποδυθεί

Η ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου γίνεται τηλεοπτική σειρά – Ποια θα την υποδυθεί

Η ζωή της κορυφαίας ερμηνεύτριας Σωτηρίας Μπέλλου μεταφέρεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη μέσα από μια μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή οκτώ επεισοδίων, η οποία βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προετοιμασίας.

Πρόκειται για μια σειρά υψηλών προδιαγραφών που θα αφηγηθεί την πολυτάραχη ζωή της σπουδαίας λαϊκής τραγουδίστριας, φωτίζοντας τόσο τη μοναδική καλλιτεχνική της διαδρομή όσο και την προσωπικότητα μιας γυναίκας που έζησε με πάθος, αξιοπρέπεια και ασυμβίβαστο χαρακτήρα, αφήνοντας ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Τη σκηνοθεσία θα υπογράψει η Ζωή Σγουρού, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Χριστόπουλος. Την επιμέλεια της σειράς έχει αναλάβει ο Σταύρος Στάγκος και την προετοιμασία της σειράς η Τζένη Αθανασοπούλου «Head of production» της Primavisione. Την παραγωγή υπογράφει ο Διονύσης Παναγιωτάκης.

Τον εμβληματικό ρόλο της Σωτηρίας Μπέλλου θα ερμηνεύσει η Κάτια Γκουλιώνη
Τον εμβληματικό ρόλο της Σωτηρίας Μπέλλου θα ερμηνεύσει η Κάτια Γκουλιώνη, ενώ στο εξαιρετικό καστ θα συμμετέχουν πολλοί ακόμη σημαντικοί πρωταγωνιστές. Τα αποκλειστικά δικαιώματα αξιοποίησης της προσωπικότητας και του έργου της Σωτηρίας Μπέλλου διαχειρίζεται η StagesNetwork, εταιρεία επιχειρηματικού ομίλου Παναγιωτάκη , η οποία θα επεκταθεί σε νέες δράσεις στους τομείς της μουσικής, του κινηματογράφου, των διεθνών συμπαραγωγών και των σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών.

Η σειρά θα αναβιώσει μια ολόκληρη εποχή της νεότερης ελληνικής ιστορίας, αναδεικνύοντας τις μεγάλες μουσικές διαδρομές, τις ανθρώπινες σχέσεις, τις κοινωνικές αλλαγές και τις προσωπικές δοκιμασίες που σημάδεψαν τη ζωή της σπουδαίας ερμηνεύτριας. Με κινηματογραφική αισθητική, υψηλό επίπεδο παραγωγής και σεβασμό στα ιστορικά γεγονότα, φιλοδοξεί να αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες ελληνικές τηλεοπτικές παραγωγές των τελευταίων ετών. Περισσότερες πληροφορίες για την έναρξη των γυρισμάτων, και τους υπόλοιπους συντελεστές θα ανακοινωθούν σύντομα.

Άντζελα Γκερέκου – Μαρία Βοσκοπούλου: Μαμά και κόρη στο Λονδίνο – Οι όμορφες φωτογραφίες από την απόδρασή τους

Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά πρώτη η ΝΔ – Υποχωρεί η ΕΛ.Α.Σ. και πέφτει η «Ελπίδα» της Καρυστιανού

Θρίλερ στο Ιόνιο: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο του Ισπανού επιχειρηματία – Τα ερωτήματα για τις τρεις ημέρες

Άνω Λιόσια: Θρήνος για τη 17χρονη Ελευθερία που σκοτώθηκε στο τροχαίο – «Ήταν ένα αγγελούδι»

Δημήτρης Κόκοτας: Αυτή ήταν η μητέρα του – Γιατί έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Προτεινόμενα