Ιατροδικαστής Λέων: Η ανάρτηση του όσο η Ρούλα ρίχνει στους γιατρούς τις ευθύνες

Ιατροδικαστής Λέων: Η ανάρτηση όλο νόημα για την Πισπιρίγκου

Συνεχίζεται η υπόθεση της Πάτρας, με τον ιατροδικαστή Λέων που είχε αναλάβει την υπόθεση να παίρνει θέση στα όσα δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο μετά την προφυλάκιση της αλλά και στην απολογία της.

Ο ιατροδικαστής αφήνει σαφείς αιχμές, μέσα από την παράθεση στοιχείων από ξένη βιβλιογραφία, ότι αναζητείται και χορηγείται βοήθεια για παθήσεις καρδιάς όταν υπάρχει και το ανάλογο ιστορικό – Η τελευταία ανάρτηση του ιατροδικαστή αφορά στα υποτιθέμενα προβλήματα υγείας που είχαν οι κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες από protothema.gr, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Πάτρα που επέφεραν την προφυλάκιση της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για την 9χρονη Τζωρτζίνα, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο Twitter.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων:

Αφήνει σαφείς αιχμές, μέσα από την παράθεση στοιχείων από ξένη βιβλιογραφία, ότι αναζητείται και χορηγείται βοήθεια για παθήσεις καρδιάς όταν υπάρχει και το ανάλογο ιστορικό.

Η τελευταία ανάρτηση του ιατροδικαστή αφορά στα υποτιθέμενα προβλήματα υγείας που είχαν οι κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ειδικότερα, για τη μεγαλύτερη κόρη του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου διαπιστώθηκε ότι χορηγήθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα κεταμίνης.

«Αγενεσία ερεθισματαγωγού συστήματος της καρδιάς σημαίνει απλά ότι ένα αυτοκίνητο κινείται χωρίς μπαταρία. Γίνεται;

Εάν ένας παθολογοανατόμος διαπιστώσει κάτι τέτοιο οφείλει να ζητήσει ενδελεχή έλεγχο σε εξειδικευμένο εργαστήριο που ακόμα και στις ΗΠΑ υπάρχουν ελάχιστα #πατρα» γράφει ειδικότερα στο Twitter με νόημα ο ιατροδικαστής Λέων.

Περισσότερα από τον ιατροδικαστή Λέων και την υπόθεση της Πάτρας

Στο μεταξύ, μια νέα αποκάλυψη από τη δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα έρχεται να εγείρει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.

Όπως προκύπτει, το οξύμετρο, με το οποίο οι γιατροί παρακολουθούσαν τις κρίσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ακόμα και από απόσταση, δεν λειτουργούσε, όταν εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η δικογραφία και αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, η γιατρός και η νοσηλεύτρια που μπήκαν στο δωμάτιο, για να σώσουν την 9χρονη, παρατήρησαν ότι από το οξύμετρο δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που προειδοποιούσε ότι πέφτουν οι σφίξεις και τα επίπεδα οξυγόνου του παιδιού.

Στη δικογραφία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως το 9χρονο κοριτσάκι ήταν απνοϊκό με βραδυκαρδία.

Προκύπτει λοιπόν ένα ακόμη σαφές ερώτημα, για το ποιος αποσυνέδεσε το οξύμετρο, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μόνη της με το παιδάκι στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη