Ιατροδικαστής Λέων: Η ανάρτηση του όσο η Ρούλα ρίχνει στους γιατρούς τις ευθύνες

Ιατροδικαστής Λέων: Η ανάρτηση όλο νόημα για την Πισπιρίγκου

Συνεχίζεται η υπόθεση της Πάτρας, με τον ιατροδικαστή Λέων που είχε αναλάβει την υπόθεση να παίρνει θέση στα όσα δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο μετά την προφυλάκιση της αλλά και στην απολογία της.

Ο ιατροδικαστής αφήνει σαφείς αιχμές, μέσα από την παράθεση στοιχείων από ξένη βιβλιογραφία, ότι αναζητείται και χορηγείται βοήθεια για παθήσεις καρδιάς όταν υπάρχει και το ανάλογο ιστορικό – Η τελευταία ανάρτηση του ιατροδικαστή αφορά στα υποτιθέμενα προβλήματα υγείας που είχαν οι κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες από protothema.gr, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Πάτρα που επέφεραν την προφυλάκιση της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για την 9χρονη Τζωρτζίνα, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο Twitter.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων:

Αφήνει σαφείς αιχμές, μέσα από την παράθεση στοιχείων από ξένη βιβλιογραφία, ότι αναζητείται και χορηγείται βοήθεια για παθήσεις καρδιάς όταν υπάρχει και το ανάλογο ιστορικό.

Η τελευταία ανάρτηση του ιατροδικαστή αφορά στα υποτιθέμενα προβλήματα υγείας που είχαν οι κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ειδικότερα, για τη μεγαλύτερη κόρη του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου διαπιστώθηκε ότι χορηγήθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα κεταμίνης.

«Αγενεσία ερεθισματαγωγού συστήματος της καρδιάς σημαίνει απλά ότι ένα αυτοκίνητο κινείται χωρίς μπαταρία. Γίνεται;

Εάν ένας παθολογοανατόμος διαπιστώσει κάτι τέτοιο οφείλει να ζητήσει ενδελεχή έλεγχο σε εξειδικευμένο εργαστήριο που ακόμα και στις ΗΠΑ υπάρχουν ελάχιστα #πατρα» γράφει ειδικότερα στο Twitter με νόημα ο ιατροδικαστής Λέων.

Περισσότερα από τον ιατροδικαστή Λέων και την υπόθεση της Πάτρας

Στο μεταξύ, μια νέα αποκάλυψη από τη δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα έρχεται να εγείρει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.

Όπως προκύπτει, το οξύμετρο, με το οποίο οι γιατροί παρακολουθούσαν τις κρίσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ακόμα και από απόσταση, δεν λειτουργούσε, όταν εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η δικογραφία και αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, η γιατρός και η νοσηλεύτρια που μπήκαν στο δωμάτιο, για να σώσουν την 9χρονη, παρατήρησαν ότι από το οξύμετρο δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που προειδοποιούσε ότι πέφτουν οι σφίξεις και τα επίπεδα οξυγόνου του παιδιού.

Στη δικογραφία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως το 9χρονο κοριτσάκι ήταν απνοϊκό με βραδυκαρδία.

Προκύπτει λοιπόν ένα ακόμη σαφές ερώτημα, για το ποιος αποσυνέδεσε το οξύμετρο, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μόνη της με το παιδάκι στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Related posts

Η συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας από την Πάτρα για τον Ανδρέα Ηλιάδη: «Αν δεν ξέρεις εσύ ποιος είναι ο γιατρός, ρώτα εμένα που ξέρω καλά»

Το μυστήριο με το πανάκι της Ίριδας: Η κατάθεση του Ηλιάδη τα φέρνει όλα στο φως και τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Κουτσαίνοντας και με εμφανή τα ράμματα έφτασε στο δικαστήριο: Η αναπάντεχη παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου με φούστα και μαύρο καλσόν

«Τρέμει» η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» η κατάθεση φύλακα άγγελου της 9χρονης Τζωρτζίνας

Όλοι πρόσεξαν την αντίδραση της: Τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις είδε τον Μάνο Δασκαλάκη μέσα στη δικαστική αίθουσα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχε επιδεινωθεί ακραία η κατάστασή της»

Αποκαλύψεις-βόμβα από την παιδοκαρδιόλογο της Τζωρτζίνας: Είπε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου αυτό που περίμεναν όλοι

«Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση από τη μητέρα»: Η κατάθεση – φωτιά της παιδιάτρου της Τζωρτζίνας

Πισπιρίγκου και Κούγιας πάγωσαν μόλις το άκουσαν: Όλο το ίντερνετ μιλάει για την παιδίατρο της Τζωρτζίνας