Ιερέας Κοζάνη: Σοκ με ιερέα που χαστουκίζει ηλικιωμένο άνδρα στο δρόμο

Ιερέας Κοζάνη: Απίστευτο περιστατικό με ιερέα να χειροδικεί σε ηλικιωμένο στη μέση του δρόμου

Ιερέας Κοζάνη: Ένα απίστευτο περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε και βγήκε στο φως της δημοσιότητας χθες. Πρόκειται για έναν ιερέα ο οποίος φαίνεται πως πιάστηκε στα χέρια με έναν ηλικιωμένο άνδρα και τον χαστούκισε. Στο βίντεο που απαθανάτισε πολίτης, φαίνεται ο ιερέας να έχει μία λεκτική αντιπαράθεση με τον ηλικιωμένο άνδρα που είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Μέσα στη μέση του δρόμου λοιπόν, ο ιερέας της Μητρόπολης Σερβιών και Κοζάνης, χαστούκισε τον ηλικιωμένο άνδρα. Το περιστατικό μάλλον σημειώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη μιας και το βίντεο δόθηκε στο Kozanimedia. Ακόμη, παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο ο ιερέας χαστούκισε και ήταν επιθετικός απέναντι στον άνδρα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο ιερέας είναι φανερά εκνευρισμένος και επιθετικός, ενώ ο άνδρας αναρωτιέται «Γιατί με βαράς;».

https://www.youtube.com/watch?v=McTv1wZ0sZQ&feature=emb_title

Ο εν λόγω ιερέας της Κοζάνης είχε κατηγορηθεί στο παρλεθόν για απόπειρας βιασμού και της ασέλγειας σε ανήλικο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιερέας απασχολεί τη δημοσιότητα, μιας και το Πάσχα του 2009 είχε συλληφθεί με την κατηγορία απόπειρας βιασμού και ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου. Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, είχε μάλιστα προφυλακιστεί.

Μπορεί να αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια, ωστόσο το 2016 καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης από το Μικτό Εφετείο Κοζάνης για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, αλλά αθωώθηκε για εκείνη της ασέλγειας σε ανήλικο. Από τότε, δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρξε αθωωτική απόφαση του Αρείου Πάγου ή όχι, με πηγές προσκείμενες στη Μητρόπολη να αναφέρουν ότι «έχει κλείσει η υπόθεση δικαστικά και δεν υπάρχει θέμα».

Related posts

Έκτακτη Προειδοποίηση για σεισμό – «τέρας» στην Ελλάδα: Δείτε ποια περιοχή κινδυνεύει άμεσα

Αυτοκίνητο: Έρχоνται Σαββατοκύριακα χωρίς ΙΧ

Τον σκóτwσε με τα μωρομάντηλα και τον έβγαζε φώτο: Νεκpός 3χpоνος από τα χέρια της μnτριάς του, σε σоκ οι γоνείς