Ιερέας Ρομπέν των δασών: Έκλεβε τράπεζες και αγόραζε φαγητό σε φτωχούς

Ιερέας Ρομπέν των δασών: Χάκαρε ιστοσελίδα τράπεζας και απέσπασε 120.000 ευρώ

Ιερέας Ρομπέν των δασών: Ένα απίστευτο περιστατικό είχε γίνει γνωστό πριν κάποιο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για έναν ιερέα ο οποίος έκλεψε χρήματα από τράπεζα. Και τα χρησιμοποίησε για να αγοράσει τρόφιμα για άστεγους και άπορους.

Αυτή την είδηση έβγαλε στο φως η εκπομπή «Αλήθειας με τη Ζήνα». Μπορεί να είναι πέρα για πέρα αληθινή, ωστόσο δυσκολεύεται κανείς να την πιστέψει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που είναι πρώην ιερέας, χάκαρε ιστοσελίδα τράπεζας. Και απέσπασε συνολικά 120.000 ευρώ με σκοπό να τα διαθέσει για τρόφιμα σε άστεγους και άπορους. Οι σχετικές αγορές πραγματοποιούνταν μέσω delivery. Συγκέντρωνε τα φαγητά το βράδυ και τα μοίραζε σε όσους είχαν ανάγκη.

Φυσικά αποκαλύφθηκε τι ακριβώς είχε κάνει, έχει συλληφθεί και θα δικαστεί.

Ιερέας Ρομπέν των δασών: Έκλεψε τράπεζα και αγόραζε φαΐ σε φτωχούς

Αυτές είναι οι δηλώσεις του ιερέα σχετικά με την κλοπή 120.000 ευρώ από τράπεζα

Ο ίδιος ανέφερε «Καθαρά ήταν για να βοηθήσω τους συμπολίτες μου. Δεν έχω κάτι για εμένα. Ξεκινούσα στις 20:00 και τελείωνα το πρωί. Όπου υπήρχε άστεγος πήγαινα και άφηνα φαγητό. Όχι μόνο σε άστεγους, αλλά και σε οικογένεια που χρειαζόταν βοήθεια. Το μόνο που είχα πάρει ήταν ένα μηχανάκι, με τα μισά λεφτά να είναι δικά μου. Στην πορεία όμως μου το είχαν βάλει φωτιά».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν