Ηλιούπολη: Αστυνομικοί τζόγαραν σε καφενείο-λέσχη εν ώρα υπηρεσίας – Βρέθηκαν όπλα στο καφενείο

Ηλιούπολη: Δείτε αναλυτικά τα ευρήματα της αστυνομίας από το καφενείο-λέσχη

Ηλιούπολη: Σα να μην έφταναν οι πολίτες που σπάνε τα μέτρα κατά του κορονοϊού, τώρα το κάνει και η αστυνομία. Μόλις χθες ύστερα από έλεγχο σε καφενείο χωριού στο Ρέθυμνο. Εντοπίστηκαν 40 άτομα να κάνουν τραπέζι αρραβώνα και μάλιστα η μέλλουσα νύφη να είναι αστυνομικός.

Σήμερα ένα ακόμα περιστατικό στο οποίο εμπλέκονται αστυνομικοί, βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί να τζογάρουν σε καφενείο-λέσχη στην περιοχή της Ηλιούπολης, την ώρα μάλιστα που ήταν σε υπηρεσία!

Οι δύο αστυνομικοί υηρετούν σε ειδική υπηρεσία στην Αττική και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Εντοπίστηκαν να τζογάρουν με έξι πολίτες. Φυσικά στο παράνομο παιχνίδι, δεν τηρούνταν κανένα από τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού. Οι δύο αστυνομικοί είχαν παρκάρει το υπηρεσιακό όχημα κοντά στο καφενείο και εν ώρα υπηρεσίας έπαιζαν τυχερά παιχνίδια.

Οι αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και θα περάσουν από Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε τόσο για τους αστυνομικούς όσο και για τους πολίτες.

Ηλιούπολη: Αστυνομικοί τζόγαραν σε καφενείο εν ώρα υπηρεσίας

Δείτε τι βρέθηκε στο κεφενείο-λέσχη στην περιοχή της Ηλιούπολης

Το συγκεκριμένο καφενείο-λέσχη στην περιοχή της Ηλιούπολης ήταν ένα πραγματικό οπλοστάσιο, καθώς από τον έλεγχο της αστυνομίας εντοπίστηκαν τα κάτωθι: 9.047 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και τύπων καθώς και τρία κιλά πυρίτιδα. Ακόμα, εντοπίστηκαν ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και ένα μαχαίρι, καθώς και 19 γεμιστήρες όπλων και τυφεκίων. Ακόμα, βρέθηκνα 125 κροτίδες και 4 καπνογόνα, ενώ τέλος χρηματικά ποσά και δύο τραπέια με είδη διεξαγωγής τυχερών παιγνίων.

Ενδιαφέρον είναι επίσης το γεγονός, ότι ο πατέρας ενός εκ των αστυνομικών μόλις πληροφορήθηκε τι συνέβη. Φρόντισε να ξεφορτωθεί από το σπίτι του γιου του, 4 κιλά πυρίτιδας. Στην ανάκριση, ανέφερε που πετάχτηκε η πυρίτιδα. Τέλος, θα συνεχιστεί η έρευνα από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσων για να εντοπιστούν τυχόν περισσότερα πυρομαχικά και όπλα. Ή εάν υπήρχε περαιτέρω σχέση με τους αστυνομικούς εκτός τζόγου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα