Ηλιοβασίλεμα στην Ακρόπολη: Η επική φωτογραφία που ξεχώρισε σε διεθνή διαγωνισμό – Πραγματικά μαγική

Ηλιοβασίλεμα στην Ακρόπολη: Για άλλη μια φορά η Ακρόπολη διαφημίζεται σε όλο τον πλανήτη

Ηλιοβασίλεμα στην Ακρόπολη: Η Ακρόπολη διαφημίστηκε πριν από μερικές ημέρες σε όλο τον κόσμο, χάρη στον νέο φωτισμό. Είτε όμως την δει κανείς βράδυ είτε πρωί, η ομορφιά της είναι αξεπέραστη. Και αυτό αποδεικνύεται για άλλη μία φορά από μια εικόνα σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας.

Το Cewe, διοργανώνει κάθε χρόνο έναν από τους μεγαλύτερους ετήσιους διαγωνισμούς φωτογραφίας σε όλο τον κόσμο, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι. Προς το παρόν είναι ακόμη ανοιχτός, ωστόσο κάποιες από τις εικόνες έχουν ήδη ξεχωρίσει.


Μεταξύ αυτών μια απίστευτη λήψη μιας λεωφόρου γεμάτη με οξιές στην Βόρεια Ιρλανδία – μπορούν εύκολα να την αναγνωρίσουν οι οπαδοί του Game of Thrones – μια όμορφη εικόνα της γαλλικής πόλης του Στρασβούργου. Αλλά και μια επική φωτογραφία της Ακρόπολης των Αθηνών που τραβήχτηκε κατά το ηλιοβασίλεμα, του φωτογράφου Marius Godoi.

Και όπως λέει η Κλει Μόρετον, ειδικός φωτογραφιών στο Cewe: «Ίσως να απέχουμε ακόμη μερικούς μήνες από το να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε ξανά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουν τον προγραμματισμό που θα μπορούσαμε να κάνουμε για το επόμενο ταξίδι μας ή να κοιτάξουμε τις υπέροχες αναμνήσεις που αποκτήσαμε από κάποιο παλαιότερο ταξίδι μας στο εξωτερικό».

Η επική φωτογραφία του ηλιοβασιλέματος της Ακρόπολης

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς

Ορıστıκό: Τέλος τα κıνητά στα σχολεία – Έρχεται η πιο αuστηρή τıμωρία, μέχρι και ορıστική απоβоλń από το σχολείο