«Ημέρα Μηδέν» – Αρχίζει η διαδικασία μεταμόσχευσης μυελού των οστών για την Μαρία

Μεταμόσχευση μυελού των οστών: “Κρατήστε μας απόψε στις προσευχές σας, ανάψετε ένα κερί”

Μεταμόσχευση μυελού των οστών: «Όσοι θέλετε, κρατήστε μας απόψε στις προσευχές σας, ανάψετε ένα κερί για την Μαρία που είναι τόση δυνατή, που παλεύει κάθε μέρα για αυτά που πολλοί από εμάς θεωρούμε δεδομένα».

Η Μαρία μαζί με την αδερφή της Έλενα, η οποία είναι η συμβατός δότης μυελού των οστών, βρίσκονται ήδη στη Γερμανία όπου και θα γίνει η διαδικασία για μεταμόσχευση του μυελού των οστών, με την ευχή όλων μας να επιτρέψουν και η Μαρία να χαίρει άκρας υγείας.

Μακάρι όλα να πάνε κατ’ευχήν φίλη Μαρία και να επιστρέψεις γερή και δυνατή!

Αναλυτικά η ανάρτηση σχετικά με την μεταμόσχευση μυελού των οστών:

“Κάποιος φίλος εδώ μέσα, μας είπε μια μέρα, αναφερόμενος σε όλη την συμπαράσταση που εισπράξαμε ότι «Τόση αγάπη δεν μπορεί να πάει χαμένη». Και από όλα τα λόγια συμπαράστασης που έχω ακούσει τον τελευταίο χρόνο, δεν έχω πιστέψει ποτέ, τίποτα, όσο αυτά τα λόγια.

Αύριο λοιπόν η μεγάλη μέρα για την Μαρία μας. Ή όπως την ονομάζουν οι γιατροί, μέρα μηδέν. Η μέρα που ξαναγεννιέσαι. Δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Πάμε για την τελική ευθεία. Για την μεταμόσχευση. Την αναγέννηση. Πάμε για την ανάρρωση. Την θεραπεία. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Μαρία μπορεί να μην είμαι εκεί αυτή την μεγάλη μέρα αλλά κάθε βράδυ στα όνειρα μου. Περπατώ τον διάδρομο του νοσοκομείου, βήμα βήμα, από το δωμάτιο μου μέχρι το δικό σου και σε βλέπω να κοιμάσαι. Στέκομαι για λίγο και μετά φεύγω ήσυχη, ξέροντας σίγουρα μέσα μου ότι όλα θα πάνε καλά. Όσοι θέλετε, κρατήστε μας απόψε στις προσευχές σας, ανάψετε ένα κερί για την Μαρία που είναι τόση δυνατή. Παλεύει κάθε μέρα για αυτά που πολλοί από εμάς θεωρούμε δεδομένα.

Για την Μαρία που η ιστορία της άγγιξε και έφερε τόσους ανθρώπους κοντά. Μαρία δεν είσαι μόνη σου. Όλοι όσοι σε αγαπάνε, όλοι όσοι σε γνωρίζουν, ακόμα και όλοι όσοι δεν σε γνωρίζουν, προσεύχονται και πιστεύουν σε σένα! Με την δύναμη του Θεού και όλους εσάς που μας αγκαλιάσετε δίπλα μας, δεν φοβόμαστε καμία λευχαιμία!Επειδή τόση αγάπη απλώς ΔΕΝ μπορεί να πάει χαμένη! #OΛΟΙΓΙΑΤΗΝΜΑΡΙΑ#ΜΕΡΑΜΗΔΕΝ

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο