Ιωάννα Κολοβού: Άνοιξε λογαριασμό για να σωθεί το σπίτι της από τον πλειστηριασμό

Ιωάννα Κολοβού: Η συνταξιούχος δημοσιογράφος ζήτησε την βοήθεια για το σπίτι της

Μέσα από ανάρτηση της στο Facebook, η Ιωάννα Κολοβού ευχαρίστησε τους πολίτες που έδωσαν το παρών στον πλειστηριασμό αλλά και στο κύμα συμπαράστασης που δημιουργήθηκε και ανέφερε ότι στον λογαριασμό «όλοι μπορούν να κατάθέσουν συμβολικά έστω και ένα ευρώ».

Λογαριασμό σε τράπεζα προκειμένου να «διασώσει»  το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό, άνοιξε η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού.

Όπως χαρακτηριστικά λέει «θα αποτελεί ψήφο στην προσπάθεια όλων μας για να διασωθεί η πρώτη κατοικία κάθε Έλληνα πολίτη και ευάλωτου δανειολήπτη».

Μάλιστα, σε ερώτηση διαδικτυακής της φίλης αν τα χρήματα προορίζονται για να «καλυφθεί το ποσό» που χρωστά η δημοσιογράφος, η Ιωάννα Κολοβού απάντησε «είναι για επαναγορά του σπιτιού».  Ωστόσο, η δημοσιογράφος , λίγες ώρες μετά «κατέβασε» την ανάρτηση.

Ιωάννα Κολοβού: Η ανάρτηση της συνταξιούχου δημοσιογράφου

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απ την ψυχή μου, όλους τους Έλληνες πολίτες, για το τεράστιο κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που επέδειξαν με αφορμή το μεγάλο πρόβλημα μου με αποκορύφωμα την εισβολή στο σπίτι μου σπάζοντας τη πόρτα.

Σήμερα γνωστοποιώ τον λογαριασμό μου στην Τράπεζα Πειραιώς στον οποίο όλοι μπορούν να κατάθέσουν συμβολικά έστω και ένα ευρώ! Δεν θα πάει χαμένο. Θα αποτελεί ψήφο στην προσπάθεια όλων μας για να διασωθεί η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ κάθε Έλληνα πολίτη και ευάλωτου δανειολήπτη. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας παρακαλώ κοινοποιήστε το!

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:
ΚΟΛΟΒΟΥ,ΙΩΑΝΝΑ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ IBAN: GR92 0172 0100 0050 1001 7396 149

Related posts

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική