Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μεγάλη δημοπρασία προσωπικών αντικειμένων πολύ σπουδαίων αθλητών για τα χειρουργεία της

by Αντώνης Βαλμάς

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Διάσημοι Έλληνες αθλητές στο πλευρό της

Τσιτσιπάς, Μπουρούσης, Παππάς και Μπάνε Πρέλεβιτς είναι μερικοί από τους αθλητές που συμμετέχουν

Το κύμα αγάπης και συμπαράστασης προς την Ιωάννα Παλιοσπύρου, που μετά τη δικαίωση από την καταδίκη της Έφη Κακαράντζουλα σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, θέλει να αφοσιωθεί στην αποκατάσταση των τραυμάτων της, δεν έχει τέλος.

Από την πρώτη στιγμή μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι απλός κόσμος βρίσκεται στο πλευρό της και τώρα ομάδες και αθλητές προσφέρουν συμβολικά αντικείμενα σε δημοπρασία με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τον πολυετή χειρουργικό αγώνα που έχει μπροστά της.

Τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν για να βοηθηθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Τσιτσιπάς, Μπουρούσης, Παππάς και Μπάνε Πρέλεβιτς είναι μερικοί από τους αθλητές που ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν αντικείμενα έχοντας τις υπογραφές τους.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων θα δημοπρατηθούν η φανέλα του Γιάννη Μπουρούση και το βραβείο του MVP του Ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, η φανέλα του Νίκου Παππά τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ, ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά και μπάλα υπογεγραμμένη από τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μεγάλη δημοπρασία προσωπικών αντικειμένων πολύ σπουδαίων αθλητών για τα χειρουργεία της

Θα διατεθούν επίσης μπάλα με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη αλλά και εμφανίσεις των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Όλα τα αντικείμενα των αθλητών θα διατεθούν προς πώληση από τη φιλανθρωπική οργάνωση charity idols που εδρεύει στα Χανιά και αναλαμβάνει συχνά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

Όσον αφορά στη δημοπρασία για την Ιωάννα θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες, ξεκινώντας από την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν