Ιωάννινα: Πέθανε ξαφνικά 41χρονος μουσικός την ώρα της πρόβας

by Τόνια Τζαφέρη
Ιωάννινα: Πέθανε ξαφνικά 41χρονος μουσικός την ώρα της πρόβας

41χρονος: Έσβησε ξαφνικά την ώρα της πρόβας

Τραγική είναι η είδηση που μας έρχεται από τα Ιωάννινα, με έναν νεαρό άντρα να χάνει ξαφνικά την ζωή του ενώ βρισκόταν σε πρόβα καθώς είναι μουσικός.

Πιο αναλυτικά συγκλονισμένη η κοινωνία των Ιωαννίνων από τον ξαφνικό χαμό ενός 41χρονου μουσικού, την ώρα, μάλιστα, που έκανε πρόβα σε μουσική σκηνή της πόλης.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης συνέβη το μοιραίο περιστατικό που κόστισε τη ζωή σε 41χρονο άνδρα στα Ιωάννινα.

Ο 41χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε μουσική σκηνή

Ιωάννινα: Πέθανε ξαφνικά 41χρονος μουσικός την ώρα της πρόβας

Ο μουσικός βρισκόταν σε μουσική σκηνή της πόλης των Ιωαννίνων, κάνοντας πρόβα, όταν ξαφνικά κατέρρευσε προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά για τον 41χρονο μουσικό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του epiruspost.gr, ο άνδρας αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και από τα διαθέσιμα στοιχεία προκύπτει ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Γιατί δεν φοβάται τίποτα ο Φλώρος; Ποιος είναι ο 22χρονος που τα «έβαλε» με τον Ατζούν – Η οικογένεια, τα μελίσσια και το ατύχημα

Μόλις διέρρευσε τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ – Ετοιμάζεται να σοκάρει την Ελλάδα

Ασύλληπτος Καραλής στις Βρυξέλλες: Πέταξε στα 6,12 μ. και κατέκτησε το πρώτο διαμάντι της καριέρας του

Πέθανε πρόωρα στα 64 του ο καλός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

Άνοιξαν τα χαρτιά τους για το διαζύγιο Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά: «Τα τελευταία 12 χρόνια…»

Προτεινόμενα