Ίος: Ο Δήμαρχος δίνει 8.000 μπόνους σε όποιον παιδίατρο πάει για εργασία στο νησί

Ίος: Ο Δήμαρχος δίνει 8.000 μπόνους σε όποιον παιδίατρο πάει για εργασία στο νησί

Ίος: Απελπισμένος ο Δήμαρχος καθώς δεν υπάρχει κανένας παιδίατρος στο νησί

Ίος: Σε μία απελπισμένη έκκληση προέβη ο Δήμαρχος της Ίου. Καθώς προσφέρει 8.000 ευρώ μπόνους σε παιδίατρο που θε έρθει στο νησί για να εργαστεί. Στο νησί υπάρχουν αυτή τη στιγμή περισσότερα από 400 παιδιά, ωστόσο δεν υπάρχει παιδίατρος.

Η Ίος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά για τον τουρισμό μας, ενώ σύμφωνα με την απογραφή του 2011 είχε περίπου 2.000 μόνιμους κατοίκους. Εάν υπάρχουν 400 παιδιά στο νησί και δεν υφίσταται παιδίατρος, είναι απλά απαράδεκτο.

Για αυτό το λόγο ο Δήμαρχος του νησιού, Γκίκας Γκίκας, δίνει ένα μεγαλύτερο κίνητρο σε όποιον παιδίατρο πάει στο νησί για εργασία. Το ποσό των 8.000 ευρώ θα δοθεί ως μπόνους ετησίως. Για τον παιδίατρο που θα πάει να εργαστεί στο νησί, καθώς η ανάγκη είναι μεγάλη.

Ίος: Ο Δήμαρχος δίνει 8.000 μπόνους σε όποιον παιδίατρο πάει για εργασία στο νησί

Δείτε τι ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος της Ίου για την μη ύπαρξη παιδίατρου στο νησί

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος «Έχουμε 400 παιδιά και δεν έχουμε παιδίατρο και αυτό είναι δύσκολο. Γίνεται προσπάθεια και πιστεύω ότι θα προκηρυχτεί η θέση τώρα και έχουμε δεσμευτεί και εμείς, γιατί έχουμε ξαναπεί πολλές φορές ότι η τοπική αυτοδιοίκηση αφουγκράζεται τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και πρέπει να επεμβαίνει και η ίδια.Με δικά μας χρήματα όταν προκηρυχτεί η θέση θα δίνουμε και εμείς 8000 ευρώ ετησίως στον παιδίατρο που θα έρθει στην Ίο για τη διαμονή και τη σίτισή του».

Προτεινόμενα