Ιστορία που συγκλονίζει: Μπαμπάς δώρισε το νεφρό του στον 4χρονο γιο του και του έσωσε τη ζωή

Αληθινή Ιστορία: Μπαμπάς δώρισε το νεφρό του στον 4χρονο γιο του και του έσωσε τη ζωή

Ένας μπαμπάς που δώρισε το ένα του νεφρό στον γιο του προκειμένου να είναι υγιής. Ο μικρός Oliver μπορεί για πρώτη φορά στη ζωή του να κολυμπάει στη θάλασσα και να κάνει τραμπολίνο – και όλα αυτά, χάρη στον εκπληκτικό μπαμπά του. Το 4χρονο αγοράκι διεγνώσθηκε με νεφρική ανεπάρκεια λίγες μέρες μετά τη γέννησή του και έχει περάσει το περισσότερο μέρος της μέχρι τώρα ζωής του στα νοσοκομεία.

Ιστορία που συγκλονίζει: Μπαμπάς δώρισε το νεφρό του στον 4χρονο γιο του και του έσωσε τη ζωή

Η συνέχεια μίας σπουδαίας αληθινής ιστορίας

Ο 29χρονος μπαμπάς του, όμως, θέλοντας να σώσει το αγοράκι του και να του προσφέρει μια κανονική ζωή, πήρε την απόφαση να του δωρίσει το ένα του νεφρό. Ευτυχώς ήταν συμβατός δότης και, παρά τις καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η μεταμόσχευση έγινε με επιτυχία πριν από λίγο καιρό.

«Η επέμβαση πήγε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση. Έδωσα στον Oliver το δώρο της ζωής και με βλέπει σαν σούπερ ήρωα! Στην αρχή είχαμε άγχος για το αν θα πετύχει η μεταμόσχευση αλλά ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχή. Το χαμόγελο του γιου μου με αποζημιώνει για όλα» λέει ο μπαμπάς του μικρού αγοριού ενώ εξηγεί πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα πριν την επέμβαση: «Ήταν πολύ δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα μικρό παιδί γιατί δεν μπορεί να κάνει ό,τι και τα άλλα παιδάκια… Η θλίψη και η απογοήτευση στα μάτια του μας έκανε να κλαίμε κάθε βράδυ κρυφά».

Σήμερα, όμως, ο 4χρονος Oliver όχι μόνο μπορεί να κάνει ό,τι και τα άλλα παιδάκια, αλλά και ακόμα περισσότερα αφού έχει στο πλάι του τον προσωπικό του σούπερ ήρωα – τον μπαμπά του!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν