Ήταν ακριβώς πίσω και βιντεοσκοπούσε: Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο την ώρα του τροχαίου του Mad Clip

by Τόνια Τζαφέρη

Madclip: Καρέ – καρέ τα δευτερόλεπτα πριν το ατύχημα

Madclip: Θρήνο και θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου του γνωστού τράπερ, με τους θαυμαστές του να μην μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν όσα έχουν συμβεί.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Mad Clip δίπλα στο Audi R8, πριν το θανατηφόρο τροχαίο ένα ερώτημα βρίσκεται στα χείλη όλων. Ποιος τράβηξε το βίντεο καθώς μιλάμε για τον άνθρωπο που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος.

Madclip: Αυτός τράβηξε το βίντεο το μοιραίο βράδυ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του instanews.gr οι Αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα του ατόμου που τράβηξε το βίντεο. Πρόκειται για θαυμαστή που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος, περιμένοντας τον τράπερ.

Ήταν γνωστό στις τάξεις των οπαδών του Mad Clip άλλωστε ότι ο τράπερ συνήθιζε να κάνει κόντρες στην περιοχή. Έτσι πολλές φορές θαυμαστές του έφταναν στο σημείο και περίμεναν να τον δουν… επί τω έργω. Δεν είναι τυχαίο ότι και άλλα βίντεο με τις κόντρες του έχουν ανέβει στο διαδίκτυο από θαυμαστές του.

Το μοιραίο βράδυ του Mad Clip

Το μοιραίο βράδυ λοιπόν κάποιον θαυμαστής του Mad Clip βρέθηκε στο σημείο, αναγνώρισε την Πόρσε του τράπερ και άρχισε βιντεοσκοπεί την κόντρα με το Audi (βλέποντας τα δυο αμάξια πλάι πλάι πίστεψε ότι πρόκειται για κόντρα). Η αλήθεια είναι ότι παρότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος δεν μπόρεσε να διαφωτίσει περισσότερο τις αρχές.

Kαθώς δεν γνώριζε κάτι παραπάνω απ’ όσα είδαν όλοι στο βίντεο που κυκλοφόρησε. Δυο αυτοκίνητα πλάι πλάι στο φανάρι, ένα…πυραυλοκίνητο ξεκίνημα και μετά χάος. Κανείς δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει την ξέφρενη πορεία των δυο αμαξιών, εκτός και αν κι ο ίδιος διέθετε supercar.

Όσο για το αν υπάρχει και η συνέχεια του βίντεο με τη στιγμή της πρόσκρουσης η απάντηση είναι αρνητική. Ήταν τέτοια η ταχύτητα των δυο οχημάτων που ήταν αδύνατο να τα ακολουθήσει ο θαυμαστής του Mad Clip ως το τέλος. Γι’ αυτό και πολύ σύντομα η εικόνα χάνεται και δεν φαίνεται τι συμβαίνει στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και παρά τα όσα γράφονται τελευταία, δεν υπάρχει κάποιο άλλο βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος που να δείχνει τι συνέβη τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν χάσει τον έλεγχο ο τράπερ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα