Ήταν αρνητικό το μοριακό: Θετικός στον κορονοϊό τελικά ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός

Λάζος Μαντικός: “Δυστυχώς διαγνώστηκα με κορονοιο για δεύτερη φόρα μέσα σε ένα χρόνο”.

Ένα χάος επικρατεί με την πανδημία, καθώς η νέα μεταδοτική μετάλλαξη όμικρον, οι εμβολιασμοί αλλά και τα τρία διαφορετικά είδη τεστ, έχουν δημιουργήσει μια σύγχυση, χωρίς ποτέ να είσαι σίγουρος για κάτι…

Ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο κι αρχικά ήταν αρνητικός!

Περιπέτεια για τον δημοσιογράφο Λάζο Μαντικό από την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, παρά το γεγονός ότι στα πρώτα τεστ που έκανε – με το ένα εξ αυτών μάλιστα να είναι μοριακό – είχε διαγνωστεί αρνητικός.

Όπως αναφέρει σε μήνυμά του στο Facebook, ένιωσε συμπτώματα από το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς κι έτσι αποφάσισε αρχικά να κάνει self-test. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, όμως, τα συμπτώματα έγιναν εντονότερα και έτσι υποβλήθηκε και σε μοριακό έλεγχο. Αρνητικό κι αυτό το αποτέλεσμα, όμως, από τη στιγμή που επέμειναν τα συμπτώματα έκανε και νέο self-test, αλλά και rapid test, τα οποία ήταν τελικά θετικά!

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημοσιογράφου Λάζο Μαντικού για τον κορονοϊό

Η πρώτη του χρόνου δεν ξεκίνησε καλά για εμένα. Δυστυχώς διαγνώστηκα με κορονοιο για δεύτερη φόρα μέσα σε ένα χρόνο. ? Το δημοσιεύω για να ενημερώσω όσους ήρθαν σε επαφή μαζί μου από την προηγούμενη Πέμπτη και για να σας δείξω πόσο «ύπουλος» είναι αυτός ο ιός. Την παραμονή πρωτοχρονιάς ξύπνησα με πόνο στον λαιμό. Κάνω self test και βγαίνω αρνητικός. Άρχισε και φοβερός πονοκέφαλος. Είπα ας πάω να κάνω και ένα μοριακό μέχρι τις 10:00 το βράδυ θα έχει βγει. Όποτε αν βγει αρνητικό και το μοριακό θα πάω στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Κατά τη διάρκεια αναμονής για το αποτέλεσμα του τεστ παραμένω στο σπίτι και ανεβάζω πυρετό. Έρχεται το αποτέλεσμα από το PCR αρνητικό! Με τη γυναίκα μου λέμε τι να κάνουμε; Να πάμε στο τραπέζι η να το περάσουμε μόνοι μας. ΕΥΤΥΧΩΣ μείναμε σπίτι και το περάσαμε μόνοι μας. Αλλάξαμε χρόνο πολύ μοναχικά… Ευτυχώς όμως πράξαμε σωστά! Την πρώτη του χρόνου σήμερα ξυπνάω με πόνο στον λαιμό. Λέω ας κάνω ένα selftest και αν βγω αρνητικός θα πάω στο τραπέζι που μου ετοίμαζε η πεθερά μου. Δυστυχώς όμως βγήκε θετικό! Έκανα μετά και rapid σε εφημερεύον φαρμακείο και αυτό θετικό. Θέλω να καταλήξω στο ότι θέλει μεγάλη προσοχή!!

Αν έχετε οποιοδήποτε σύμπτωμα αποφύγετε τις επισκέψεις σε σπίτια. Πέρασα την πιο μοναχική πρωτοχρονιά με τη γυναίκα μου, αλλά πραγματικά άξιζε. Καλή χρόνια να έχουμε με ΥΓΕΙΑ ! Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη