Ήταν μόλις 15 ημερών: Έφυγε από την ζωή η κόρη γνωστού ποδοσφαιριστή

Λέες Μελού: Βαρύ πένθος για τον ποδοσφαιριστή και την σύζυγο του

Ο Γάλλος παίκτης της Μπρεστ, Πιερ Λέες- Μελού, μαζί με την σύζυγο του, περνάνε τις πιο δύσκολες στιγμές μετά από τον θάνατο της μόλις 15 ημερών, κορούλας τους. Το μικρό αγγελούδι έφυγε εξαιτίας ενός προβλήματος στην καρδιά.

Ο 29χρονος κεντρικός μέσος της ομάδας της Βρέστης έκανε γνωστή την είδηση μέσω μίας ανάρτησης που έκανε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στον τελευταίο υπέρηχο που είχε κάνει το ζευγάρι έμαθε πως το παιδάκι του είχε ένα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά, η οποία είχε μία δυσμορφία, που δεν θα του επέτρεπε να ζήσει κανονικά.

Τελικά το παιδί τους ήρθε πρόωρα στον κόσμο (σ.σ. έξι μηνών) στις 6 Οκτωβρίου και περίπου δύο εβδομάδες μετά απεβίωσε.

Ο Λέες-Μελού ευχαρίστησε όσους στάθηκαν και θα σταθούν με τις σκέψεις τους σε εκείνον και την γυναίκα του Οφέλι, γι’ αυτό το τραγικό γεγονός και ζήτησε να σεβαστούν την επιθυμία τους και να μην τους στείλουν μηνύματα.

Στην ανάρτησή του ανέφερε: «Η κόρη μας ήταν ένα τέλειομωράκι, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υγιής και καλά αναπτυγμένη μικρή καρδούλα».

Λέες Μελού: Η ανακοίνωση για την τραγική απώλεια

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Λέες-Μελού:«Κατά τον τελευταίο μας υπέρηχο, μάθαμε πως η κόρη μας είχε μία περίπλοκη καρδιακή ασθένεια, που προκαλούσε ένα σημαντικό μειονέκτημα στην λειτουργία της καρδιάς της, που δεν της επέτρεπε να ζήσει. Η κόρη μας Ρόμι γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου μετά από έξι μήνες εγκυμοσύνης. Η κόρη μας ήταν ένα τέλει μωράκι, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υγιής και καλά αναπτυγμένη μικρή καρδούλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις σκέψεις σας για μας, έχουμε απενεργοποιήσει τα σχόλια για να προχωρήσουμε βήμα βήμα. Σας παρακαλώ σεβαστείτε την επιθυμία μας και μην γράψετε μηνύματα, ξέρουμε πως είστε εκεί για μας».

Related posts

Πότε λήγουν οι ταυτότητες

Νέος σεισμός πριν λίγο

Μαθεύτηκε η ταυτότητά του: Θρήνος για τον 34χρονο που έκανε βοuτıά θaνάτου από το Λευκό Πύργο, «μίλησαν» οι κάμερες