«Ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα και με το ζόρι ανέπνεε»: Πυροσβέστες πρόλαβαν και έσωσαν βρέφος που το είχαν ξεχάσει στο αυτοκίνητο

by Εύα Ζαχαριάδη

«Ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα και με το ζόρι ανέπνεε»: Η δραματική διάσωση βρέφους

Στο τσακ διασώθηκε ένα βρέφος, 5 εβδομάδων, το οποίο είχε ξεχαστεί μέσα στο κλειδωμένο αμάξι της μητέρας του. Το μωράκι ήταν μέσα στο αμάξι για παραπάνω από 20 λεπτά. Ευτυχώς ακολούθησε η άμεση διάσωση του από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία όλα ξεκίνησαν όταν έλαβαν μια κλήση από έναν ανήσυχο πολίτη, ο οποίος τους ενημέρωσε για την περίεργη συμπεριφορά μιας γυναίκας μπροστά από το αυτοκίνητό της. Χωρίς να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει, ήταν σίγουρος πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα και με το ζόρι ανέπνεε»: Πυροσβέστες πρόλαβαν και έσωσαν βρέφος που το είχαν ξεχάσει στο αυτοκίνητο

Το χρονικό της διάσωσης – «Ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα και με το ζόρι ανέπνεε»

Όταν έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες βρήκαν τη γυναίκα να στέκεται μπροστά σε ένα σταθμευμένο SUV και να παραπατάει. Δεν άργησαν να καταλάβουν πως στο πίσω κάθισμα τους αυτοκινήτου βρισκόταν το μωρό της.

Η μητέρα είχε ξεχάσει το παιδί της κλειδωμένο για περισσότερο από 20 λεπτά στο αυτοκίνητο και είχε χάσει τα κλειδιά της!

Οι πυροσβέστες έσπασαν το τζάμι και έσωσαν το μωράκι, το οποίο ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα και με το ζόρι ανέπνεε. Αμέσως του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Σήμερα είναι καλά, όμως, η μητέρα του συνελήφθη καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν