«Κόλαση» οι επόμενες μέρες: Έρχεται καύσωνας, μέχρι και 42 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος – Ποια θα είναι η πιο ζεστή μέρα

by Maria Giannoutsou
«Κόλαση» οι επόμενες μέρες: Έρχεται καύσωνας, μέχρι και 42 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος – Ποια θα είναι η πιο ζεστή μέρα

Ο καιρός πρόκειται να γίνει ακόμη πιο θερμός καθώς θα περνούν οι μέρες και θα μπαίνουμε στον Ιούνιο σύμφωνα με τον Αρναούτογλου

Αν και ο Μάιος μήνας φεύγει με κάποια «αβεβαιότητα» ως προς τις θερμοκρασίες του, το βέβαιο είναι πως ο Ιούνιος έχει από τώρα «προαποφασίσει» τις θερμοκρασίες του, οι οποίες αναμένονται να είναι πολύ υψηλές καθ’ όλη την διάρκεια του, ξεπερνώντας τους 40 βαθμούς σε ορισμένες περιοχές της επικράτειας.

Την Τετάρτη 29/05, ο καιρός θα είναι άστατος, με βροχές και μπόρες να σημειώνονται σε μεγάλο μέρος της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Καιρός: H θερμοκρασία την Κυριακή
Την Κυριακή 2/06, ο καιρός θα αλλάξει εντελώς και το θερμόμετρο θα βρίσκεται σε άνοδο. Η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο που χρησιμοποιεί η εφαρμογή Windy, η Πέμπτη 6/06, αναμένεται να είναι – μέχρι στιγμής – η πιο ζέστη μέρα με το θερμόμετρο στη Χαλκίδα να φτάνει ακόμα και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αθήνα, η πιο ζεστή μέρα αναμένεται να είναι η Τρίτη 4/06, όπου τα θερμόμετρα θα δείξουν 35 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου, τη Δευτέρα 3/06, η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 39 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές.

«Μετά τις 30 Μαΐου περιορίζεται σημαντικά η αστάθεια και η χώρα εισέρχεται σε φάση σταδιακής και κατά τόπους αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας», σημειώνει στην ανάρτησή του.

«Κόλαση» οι επόμενες μέρες: Έρχεται καύσωνας, μέχρι και 42 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος – Ποια θα είναι η πιο ζεστή μέρα

Καιρός: Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου
«Η μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως και τις 3/6 με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον…καιρό σας 😉!

Σας ευχαριστώ όλες / όλους πάρα πολύ για τις συγκινητικές ευχές σας όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου ως Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ!

Μετά τις 30 Μαΐου περιορίζεται σημαντικά η αστάθεια (δείτε δύο αναρτήσεις ποιο κάτω) και η χώρα εισέρχεται σε φάση σταδιακής και κατά τόπους αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας.

Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο!

Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου!

Καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους».

Προτεινόμενα