Καιρός Θεσσαλονίκη: Σοκ στην πόλη με γυναίκα που γδύθηκε και περπατούσε γυμνή στα χιόνια

Καιρός Θεσσαλονίκη: Οι περαστικοί στην οδό Τσιμισκή που είδαν την γυναίκα δεν πίστευαν στα μάτια τους

Καιρός Θεσσαλονίκη: Σε κατάσταση σοκ ήταν περαστικοί στην οδό Τσιμισκή νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι είδαν μία γυναίκα να βγάζει ένα-ένα τα ρούχα της. Να τα αφήνει κάτω και να περπατάει γυμνή στα χιόνια στο κέντρο της πόλης! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του GRtimes, η γυναίκα άφησε τα ρούχα της δίπλα σε ένα περίπτερο στο κέντρο της πόλης και περπατούσε γυμνή μες τα χιόνια.

Να σημειωθεί ότι η θερμοκρασία σήμερα στη Θεσσαλονίκη είναι τσουχτερή και το θερμόμετρο έχει κολλήσει κοντά στο 0.

Πέρα από το σοκ στη Θεσσαλονίκη με τη γυμνή γυναίκα στα χιόνια εν μέσω κακοκαιρίας, κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας

Η Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας έχει κλείσει από νωρίς τα ξημερώματα εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Τα αυτοκίνητα που πάνε με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία καλούνται να κάνουν αναστροφή και να επιστρέψουν πίσω. Από την Αθήνα, το κλείσιμο του δρόμου ξεκινά από την Κηφισιά στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη.

Παράλληλα, στην Αττική καλούνται να κινούνται τα οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθήνας-Θήβας. Από τον κόμβο Βιλίων μέχρι τα Βίλια και στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς τον Υμηττό.

Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ «Παραμένει κλειστή η κυκλοφορία στους παρακάτω δρόμους: Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της αίθουσας δεξιώσεων Ermitaz Hall, ρεύμα κυκλοφορίας προς καζίνο, Λ. Φυλής, στο ύψος της ταβέρνας «το Χρυσό βαρέλι» ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου, μέχρι το Πάρκο Ανατολής».

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη