Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Η συγκλονιστική στιγμή που ντελιβεράς δίνει «μάχη» με τα χιόνια

by Εύα Ζαχαριάδη

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Σκληρές εικόνες με διανομέα στον δρόμο

Κάθε φορά που «χτυπούν» οι χιονοπτώσεις την Ελλάδα, υπάρχει ένα θέμα συζήτησης που προκαλεί προβληματισμό. Με τις εικόνες διανομέων που παλεύουν με το χιόνι να κάνουν τον γύρο του Ίντερνετ, αναρωτιέται κανείς, είναι ηθικό ή όχι να παραγγέλνεις ντελίβερι ενώ χιονίζει;

Το χαμηλό βαρομετρικό που έχει εισβάλει στη χώρα από το ξημέρωμα της Κυριακής, σαρώνει τις τελευταίες ώρες τη Στερεά Ελλάδα. Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα αναμένεται να «χτυπήσει» και άλλες περιοχές της Αττικής, πέρα από τα βόρεια προάστια τα οποία έχουν ντυθεί από το πρωί στα λευκά. Με αυτές τις συνθήκες να έχουν διαμορφωθεί, η Πολιτική Προστασία συνιστά να περιοριστούν οι μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες.

Υπάρχουν, βέβαια, και άνθρωποι που δίνουν τη «μάχη» τους κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες καθώς η φύση της εργασίας τους επιτάσσει να βρίσκονται στον δρόμο. Νέες εικόνες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από τον Διόνυσο.

Σε αυτές αποτυπώνεται ένας ντελιβεράς να δίνει τη δική του «μάχη» με τα χιόνια, έτσι ώστε να παραδώσει την παραγγελία. Βέβαια, υπήρχαν και άλλοι που βγήκαν απλά για… ποδήλατο στο λευκό τοπίο ή για τα ψώνια της ημέρας, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Η «μάχη» του διανομέα με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα

Παρά τη χιονοθύελλα, αυτός ο ντελιβεράς κάνει τα πάντα για να παραδώσει την παραγγελία του.

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Η συγκλονιστική στιγμή που ντελιβεράς δίνει «μάχη» με τα χιόνια

Κι ο ντελιβεράς συνεχίζει τη «μάχη» για την παράδοση της παραγγελίας…

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Η συγκλονιστική στιγμή που ντελιβεράς δίνει «μάχη» με τα χιόνια

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo