Κακοκαιρία Λέανδρος: Σε εξέλιξη το τρίτο κύμα κακοκαιρίας – Χιόνια στα βόρεια προάστεια της Αττικής

Κακοκαιρία Λέανδρος: Ποιες είναι οι προβλέψεις για τις επόμενες μέρες

Κακοκαιρία Λέανδρος: Σε πλήρη εξέλιξη είναι το τρίτο κύμα κακοκαιρίας στη χώρα αυτές τις ώρες. Σύμφωνα με το μετεωρολόγο Κλέαρχο Μανουσάκη, το τρίτο κύμα κακοκαιρίας περιλαμβάνει ένα χαμηλό βαρομετρικό ερχόμενο από την περιοχή της Ιταλίας. Αυτό θα μεταφέρει υγρές αέριες μάζες κατευθυνόμενο προς τα ανατολικά. Αυτό το κύμα σε συνδυασμό με την κατάσταση ψύχους που επικρατεί στη χώρα, σημαίνει πυκνές χιονοπτώσεις.

Σύμφωνα με το μετεωρολόγο του OPEN TV, οι χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τη Θεσσαλία και νοτιότερα. Έτσι, χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Πελοπόννησο και Κρήτη.

Οι χιονοπτώσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από το πρωί της Δευτέρας 18/1, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας. Ο καιρός θα συνεχίσει έτσι μέχρι την Τρίτη, όπου το κύμα κακοκαιρίας θα υποχωρήσει, αλλά το κρύο θα εξακολουθήσει να είναι τσουχτερό.

Το χτύπημα της κακοκαιρίας Λέανδρος εκδηλώθηκε μέχρι και στα βόρεια προάστεια της Αττικής, όπου και χιόνισε

Χιόνια έπεσαν στα βόρεια προάστεια της Αττικής, όπως σε Πεντέλη, Μελίσσια, Ιπποκράτειο Πολιτεία, Διόνυσο, Δροσιά και Κηφησιά.

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν και σε άλλες περιοχές της χώρας εξαιτίας της κακοκαιρίας Λέανδρος, όπως για παράδειγμα στη Μυτιλήνη

Πυκνή χιονόπτωση έπεσε στη Μυτιλήνη στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας. Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.gr, μέσα σε μία μόλις ώρα το έστρωσε σε πολλές περιοχές. Στα λευκά ντύθηκαν το Πλωμάρι, το Μανταμάδο, η Καπή, η Πελόπη και άλλες περιοχές.

Related posts

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγα μόνο λεπτά

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες