Καλά νέα και εξελίξεις στον Πύργο: Ο Θύμιος Μπουγάς ζει και κρύβεται απο τους διώκτες του

by Τόνια Τζαφέρη

Θύμιος Μπουγάς: Έχει εξαφανιστεί και άλλες φορές στο παρελθόν

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν αναφέρουν πως ο 40χρονος Θύμιος πολλές φορές επιλέγει την απομόνωση προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια και τους ανθρώπους που του κάνουν την ζωή δύσκολη. Από την μια αυτό είναι θετικό καθώς όπως λένε, είναι ακόμη ζωντανός, ωστόσο σίγουρα πρέπει να δωθεί ένα τέλος στην κατάσταση αυτή.

Ο αγνοούμενος κι άλλες φορές στο παρελθόν επέλεγε την εξαφάνιση. Οι συντοπίτες του τον έχασαν από τα μάτια τους επί δύο-τρεις μήνες. Είχε λόγους να εξαφανίζεται και να κρύβεται» είπε χθες ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος ο οποίος μάλιστα δήλωσε αισιόδοξος πώς τις επόμενες ώρες όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα.

Καλά νέα και εξελίξεις στον Πύργο: Ο Θύμιος Μπουγάς ζει και κρύβεται απο τους διώκτες του

Η ψυχική κακοποίηση που περνά καθημερινά ο 40χρονος Θύμιος στον Πύργο

Την ίδια αισιοδοξία φέρουν και οι αστυνομικοί που όπως όλα δείχνουν τον έχουν εντοπίσει. Βέβαια, τούτη τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά, επειδή έπεσε θύμα επίθεσης ανεγκέφαλων που πετούσαν βεγγαλικά για να τον αναγκάσουν να βγει από το σπίτι του. Ταυτόχρονα σερνόταν η φήμη στον Πύργο ότι κυκλοφορούσε με τσεκούρι και αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο, όμως κάτι τέτοιο ήταν εντελώς ψευδές.

Παρά ταύτα η εκτίμηση της τοπικής ΕΛΑΣ είναι ότι ο Θύμιος Μπουγάς εξαφανίστηκε, γιατί επιθυμεί να ξεχαστεί η περιπέτειά του. Ως προς τους θλιβερούς πρωταγωνιστές του μπούλινγκ, η Αστυνομικοί προσήγαγαν δύο άτομα, τα οποία ταυτοποιήθηκαν για την συμμετοχή τους στις επιθέσεις κατά του συμπαθούς Θύμιου και θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Καλά νέα και εξελίξεις στον Πύργο: Ο Θύμιος Μπουγάς ζει και κρύβεται απο τους διώκτες του

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo