Καλλονή σαν μοντέλο: Η Σλοβάκα απατεώνισσα η οποία έκανε το κόλπο του αιώνα και φέσωνε τον κόσμο

by Εύα Ζαχαριάδη

Σλοβάκα απατεώνισσα: Απάτες, πλαστοπροσωπία και σενάρια φαντασίας

Οι κομπίνες της Μαρίας Τσελεκτίκοβα έχουν γίνει ξακουστές αφού η Σλοβάκα απατεώνισσα πριν συλληφθεί είχε κάνει πολλές απάτες, πλαστοπροσωπία ενώ πολλοί επιχειρηματίες κλαίνε τα λεφτά τους.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας μετά τη σύλληψή της στο Μεσολόγγι την Πέμπτη 8/12 αναφέρεται ότι «συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μια αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη απατών. Παράλληλα, σε βάρος της συλληφθείσας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Σλοβακικών Αρχών, για υποθέσεις απατών. […] Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι η αλλοδαπή είχε διαπράξει ακόμα τρεις περιπτώσεις απατών σε ξενοδοχεία και σε μίνι μάρκετ».

Η καλλονή Σλοβάκα η οποία είχε αρχίσει τις απάτες από τη χώρα της και συγκεκριμένα από την Μπρατισλάβα, ήταν εξπέρ στις δικαιολογίες και στο να αφήνει φέσια, απλήρωτους λογαριασμούς δηλώνοντας πότε δικηγόρος, πότε σύζυγος πλούσιου επιχειρηματία ο οποίος θα πλήρωνε τους λογαριασμούς της και άλλες φορές εμφάνιζε πλαστά αποδεικτικά πληρωμών.

«Είναι δύσκολο να το πιστέψω πως την έχουν συλλάβει. Ξεγέλασε τόσους πολλούς ανθρώπους που είναι ακόμη δύσκολο να τους μετρήσουμε» αναφέρει συγκινημένη. Σε αναρτήσεις της στο Facebook και σε δηλώσεις της, η Σουζάνα Σπιντέροβα, ένα από τα πολλά θύματα της 37χρονης αναφέρει χαρακτηριστικά:

Καλλονή σαν μοντέλο: Η Σλοβάκα απατεώνισσα η  οποία έκανε το κόλπο του αιώνα και φέσωνε τον κόσμο

Σλοβάκα απατεώνισσα: Νοίκιαζε χώρους που δεν υπήρχαν για να παίρνει προκαταβολές

«Εδώ έψαχνε να βρει ενοικιαστές για ένα διαμέρισμα που υποτίθεται πως ήταν δικό της. Αυτό το διαμέρισμα έφτασε στο σημείο ακόμα και να το πουλήσει σε ένα άτομο εισπράττοντας κανονικά τα χρήματα από εκείνον. Μέχρι σήμερα ούτε κλειδιά έχει παραδώσει ούτε φυσικά και τα χρήματα που έβαλε στην τσέπη της».

Όταν επέστρεφα στη Σλοβακία από το Βέλγιο, ήθελα να μου νοικιάσει το διαμέρισμα που είχε σε αγγελία. Μου έκανε ακόμη και μια κλήση βίντεο με WhatsApp μέσα από αυτό το διαμέρισμα που υποτίθεται πως είχε. Συμφωνήσαμε και μου ζήτησε να πληρώσω προκαταβολικά, κάτι που είναι συνήθης πρακτική όταν νοικιάζεις ένα διαμέρισμα. Όταν επρόκειτο να μετακομίσω, συνειδητοποίησα ότι ήταν απάτη, οπότε δεν έχω δει ποτέ το διαμέρισμα ή τα χρήματα μου πίσω. Η γυναίκα αυτή είναι δικηγόρος και ξέρει να κάνει τις απατεωνιές της τέλεια».

«Φυσικά και την είχα καταγγείλει. Αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα οι αρχές γιατί το είχε σκάσει ήδη στο εξωτερικό. Γνωρίζω πως κρυβόταν στην Ελλάδα για πολύ καιρό. Αυτή η γυναίκα δεν ξέρει πότε να σταματήσει ήταν θέμα χρόνου να τη βρουν και να τη συλλάβουν».

Καλλονή σαν μοντέλο: Η Σλοβάκα απατεώνισσα η  οποία έκανε το κόλπο του αιώνα και φέσωνε τον κόσμο

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo