Καλό Παράδεισο αγγελούδι: Αύριο το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Κέλλυ από τη Λαμία

by Τόνια Τζαφέρη

14χρονη Κέλλυ: Πρόκειται για το τέταρτο ανήλικο θύμα της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα

Το γλυκό χαμόγελο της 14χρονης Κέλλυς έσβησε ξαφνικά στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο τόσο στην οικογένεια της αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινότητα.

Ανείπωτος πόνος στη Λαμία για τον αδόκητο χαμό της μαθήτριας του 4ου Γυμνασίου, που το γλυκό χαμόγελό της «έσβησε» το απόγευμα του Σαββάτου στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Καλό Παράδεισο αγγελούδι: Αύριο το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Κέλλυ από τη Λαμία

Αύριο Τρίτη (07/12/21) στις 11:00′ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα πει το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Κυριακή (Κέλλυ) Ζανιά, που «έφυγε» τόσο άδικα και πρόωρα, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη Λαμία.

Η τελευταία επιθυμία της οικογένειας της 14χρονης Κέλλυς

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Αθανασίου, γι’ αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας.

Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η ταφή στο χωριό Στίρφακα Λαμίας.

Πρόκειται για το τέταρτο ανήλικο θύμα της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα. Η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, η διαταγή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) από τη διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) και η προανάκριση που παρήγγειλε η Εισαγγελία συνθέτουν ένα πλέγμα ενεργειών που ελπίζεται πως θα φωτίσουν το θλιβερό και σύντομο στην εξέλιξη του δραματικό γεγονός και θα δώσουν ακριβείς απαντήσεις στα «γιατί» που θέτει με σπαραγμό η οικογένεια της μαθήτριας.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo