Καμεραμάν του ΣΚΑΪ: Νέο βίντεο από το κυνηγητό και το ξύλο σε επιβάτη

by Τόνια Τζαφέρη

Καμεραμάν του ΣΚΑΪ: Νέο βίντεο από το κυνηγητό και το ξύλο σε επιβάτη

Καμεραμάν του ΣΚΑΪ: Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιες εικόνες στην χώρα μας, αλλά δυστυχώς συμβαίνουν ακόμη και μάλιστα καταγράφονται. Όσοι βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά, αντίκρισαν ένα θέαμα το οποίο σίγουρα τους αναστάτωσε και δεν ήταν ότι πιο ευχάριστο.

Πρωταγωνιστής ένας άνδρα που χειροδίκησε κατά επιβάτη. Αυτός ο άντρας που επιτέθηκε στον επιβάτη φαίνεται να είναι εικονολήπτης του σκάι, και κάπως έτσι το Twitter είναι έξαλλο με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο, στο οποίο διακρίνεται ο άνδρας να επιτίθεται σε έναν επιβάτη στο λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με τον χρήστη του Τwitter που δημοσίευσε το βίντεο, ο δράστης είναι «εικονολήπτης του ΣΚΑΪ».

Στο βίντεο, ο καμεραμάν φαίνεται να κυνηγά έναν άνδρα στο λιμάνι και να τον κλωτσάει.

Δίπλα του διακρίνεται και ο γνωστός δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας που πραγματοποιεί πρωινές «αυτοψίες» στα λιμάνια, συνομιλώντας με επιβάτες που ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Στο κλίμα έντασης, ο Γιώργος Τσελίκας φαίνεται να προσπαθεί να συγκρατήσει τον άνδρα ώστε να πέσουν οι τόνοι.

Πολλοί από τους αυτόπτες μάρτυρες ξαφνιάστηκαν λέγοντας: «Τι κάνεις ρε μ@@@» ενώ ζητούσαν από τον μαινόμενο καμεραμάν να σταματήσει.

Παρά το γεγονός πως το βίντεο αναρτήθηκε σήμερα, δεν είναι γνωστό ούτε πότε συνέβη το περιστατικό ούτε και η ταυτότητα του άνδρα με την κάμερα.

Δες το βίντεο με τον τσακωμό του κάμεραμαν του ΣΚΑΙ

Χαμός στο Twitter

Το βίντεο έχει ήδη προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στο Τwitter, με χρήστες να το αναπαράγουν, κατηγορώντας τον τηλεοπτικό σταθμό.

Πολλοί ζητούν μάλιστα την απόλυση του δράστη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα