Κάνει το γύρο του Διαδικτύου: Η ατάκα του Μπαλάσκα για την Πισπιρίγκου και τη φυλακή

Ρούλα Πισπιρίγκου: Χαμογελαστή και κεφάτη στη φυλακή

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και αποκάλυψε πως τα πράγματα έχουν αλλάξει για την κατηγορούμενη. Ειδικότερα, ο αστυνομικός αναλυτής αναφέρει πως η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου θα βάλει στο στόχαστρο την αξιοπιστία του Μάνου Δασκαλάκη.

«Υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε την Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός φυλακών» είπε τη Τετάρτη, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει αλλάξει εντελώς την στάσης της πλέον μέσα στις φυλακές.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αρχικά ανέφερε ότι «μιλάμε για μια γυναίκα που εκτίει ποινή για ιδιαίτερες κακουργηματικές πράξεις».

Σύμφωνα πάντα με τον κο Μπαλάσκα «υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να κριθεί αναξιόπιστος ο σύζυγος (σ.σ. Μάνος Δασκαλάκης), διότι δεν ήταν μπροστά σε κανένα περιστατικό, δεν είχε συμμετοχή, εκφράζει μια προσωπική άποψη, μια προσωπική πικρία, έχει μια μεταλλαγμένη άποψη η οποία χωρίζεται σε δύο περιόδους, την πριν και την μετά. Από εκεί και πέρα πιστεύω, ότι στην υπερασπιστική γραμμή της κατηγορουμένης θα προσπαθήσει ο κος Κούγιας να βγάλει αναξιόπιστο τον σύζυγο στα όσα κατέθεσε. Αυτό αν θα το καταφέρει ο κος Κούγιας είναι δικονομικό».

Καταλήγοντας, ο κος Μπαλάσκας είπε ότι «υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τη Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός φυλακών».

Σε ότι αφορά στην στάση της Πισπιρίγκου εντός των φυλακών, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ανέφεραν ότι η διάθεσή της έχει αλλάξει και πλέον μιλά με τις συγκρατούμενές της.

Συγκρατούμενη Ρούλας Πισπιρίγκου αποκαλύπτει

Συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως οι δυο τους έχουν μιλήσει αρκετές φορές «γιατί τώρα είναι πιο ομιλητική από τις αρχές» και πως η κατηγορούμενη πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα επιστρέψει στην αγκαλιά του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών.

«Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι είμαστε όλες αναστατωμένες με την τύπισσα. Μεγάλη αλλαγή από όταν γύρισε από το δικαστήριο! Η τύπισσα ήρθε λες και έχει κερδίσει βραβείο! Η τύπισσα όχι μόνο πιστεύει πως θα αθωωθεί, αλλά θα γυρίσει στην αγκαλιά του Μάνου Δασκαλάκη. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Ποιον κοροϊδεύει; Πού ήρθε περιποιημένη με ίσιο μαλλάκι στο δικαστήριο; Γελάνε και οι πέτρες μαζί της», είπε η κρατούμενη στον ALPHA.

«Το ύφος της αυτό προδίδει» κατέληξε η κρατούμενη.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη