“Κανείς δεν με αγαπά” φώναζε το 6χρονο αγγελούδι που δηλητηρίασαν και σκότωσαν

“Κανείς δεν με αγαπά” φώναζε το 6χρονο αγγελούδι που δηλητηρίασαν και σκότωσαν

Θάνατος 6χρονου: Τον δηλητηρίασαν και τον σκότωσαν

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 6χρονου Arthur Labinjo-Hughes, στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας. Για τον θάνατό του κατηγορούνται ο 29χρονος πατέρας του Thomas Hughes και η 32χρονη μητριά του Emma Tustin. Το παιδί βίωνε μαρτύρια για μήνες.

Ο Άρθουρ πέθανε τον Ιούνιο του 2020 λόγω ανεπανόρθωτης εγκεφαλικής βλάβης. Είχε υποστεί σωματική κακοποίηση για μήνες. Έμενε νηστικός για μέρες και δηλητηριαζόταν με υπερβολικό αλάτι στο φαγητό του. Σε ηχητικά ντοκουμέντα το παιδί ακούγεται να λέει «κανείς δεν με αγαπά» και ότι «κανείς δεν θα μου δώσει να φάω σήμερα». Ζητούσε επίμονα να πάει στη γιαγιά του.

Η μητριά του μάλιστα έχει στην κατοχή της φωτογραφία του παιδιού από τις τελευταίες του στιγμές, καθώς βρισκόταν πεσμένο και ετοιμοθάνατο στο πάτωμα.

Αποκαλούσε τον 6χρονο «παιδί του διαβόλου»

H 32χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του εξάχρονου γιου του συντρόφου της φέρεται να αποκαλούσε τον μικρό «παιδί του διαβόλου». Μάλιστα, είχε στείλει στον πατέρα του αγοριού μήνυμα που έλεγε «σε θέλω εσένα αλλά όχι αυτόν».

“Κανείς δεν με αγαπά” φώναζε το 6χρονο αγγελούδι που δηλητηρίασαν και σκότωσαν

Θάνατος 6χρονου: Κακοποιούσαν το παιδί για μήνες

Σύμφωνα με το δικαστήριο, η Τούστιν έστειλε πολλά μηνύματα, στα οποία ισχυριζόταν ότι ο Άρθουρ «ουρλιάζει», αρνείται να φάει το φαγητό του, απαιτώντας να πάει στη γιαγιά του ενώ λέει ότι είχε προσπαθήσει και να της επιτεθεί.

Η Τούστιν έχει ομολογήσει την ενοχή της για κατηγορία παιδικής κακοποίησης, αλλά αρνείται περαιτέρω κατηγορίες για το ίδιο αδίκημα. Ο πατέρας αρνείται επίσης τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Το δικαστήριο άκουσε ένα άλλο μήνυμα που έστειλε στον φίλο της που έλεγε: «Μένεις με το παιδί του διαβόλου». Σε άλλα μηνύματα γινόταν επίσης αναφορά στον Χιουζ να χτυπά τον Άρθουρ καθώς και να ανοίγει μια τρύπα στην πόρτα μετά από γροθιά.

Ο Άρθουρ ήταν υπό την πλήρη κηδεμονία του Χιουζ αφού η μητέρα του, Ολίβια Λαμπίνιο-Χάλκροου, κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τον νέο της σύντροφο, Γκάρι Κάνινγχαμ, τον Φεβρουάριο του 2019. Φυλακίστηκε για 11 χρόνια τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους αφού κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

“Κανείς δεν με αγαπά” φώναζε το 6χρονο αγγελούδι που δηλητηρίασαν και σκότωσαν

Προτεινόμενα