Κανείς δεν περίμενε τέτοιο νούμερο: Αυτó είναι το ποσοστó που δίνει κρυφń δημοσκóπηση στο νέο κόμμα Τσίπρα

by Ioanna Themistocleous
Κανείς δεν περίμενε τέτοιο νούμερο: Αυτó είναι το ποσοστó που δίνει κρυφń δημοσκóπηση στο νέο κόμμα Τσίπρα

Οι δημόσιες παρεμβάσεις του Αλέξη Τσίπρα έχουν πυκνώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα και φαίνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πολιτική.

Αφού αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και επικράτησε… μπάχαλο, αρκετοί υποστηρίζουν πως πλέον ήρθε η ώρα ο κ. Τσίπρας να πάρει πρωτοβουλίες για να ενώσει την κεντροαριστερά.

Σύμφωνα με το newmoney.gr, ισχύει ότι ο κ. Τσίπρας θέλει να ξαναγυρίσει στην πολιτική αλλά δεν έχει προσδιορίσει στο μυαλό του το timing, το οποίο πάντως δεν μπορεί να είναι το νωρίτερο πριν από το τέλος του έτους.

Κανείς δεν περίμενε τέτοιο νούμερο: Αυτó είναι το ποσοστó που δίνει κρυφń δημοσκóπηση στο νέο κόμμα Τσίπρα

Μάλιστα, από κρυφή δημοσκόπηση μεγάλης εταιρείας προέκυψε πως υπάρχει ένα ακροατήριο της τάξεως του 20% που «ακούει το όνομά του», εννοώντας την επιστροφή του υπό όρους. Ταυτόχρονα, προέκυψε πως η δημοτικότητά του είναι δεύτερη μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να ασχοληθεί με το παρελθόν και σκοπός του είναι η δημιουργία νέου κόμματος. Και βάσει της δημοσκόπησης φαίνεται πως θα έπαιρνε 20% σκαρφαλώνοντας μονομιάς στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Κατερίνα Βρανά: Η γυναίκα που γέλασε στον θάvατo και σπάει τα ταμπού της Avαπnpiας

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΟΡΑ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ – ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ…

ΤΩΡΑ! NEKPOI 3 ΕΡΓΑΤΕΣ: ΞΕΣΠΑΣΕ TEPAΣTIA ΦΩΤΙΑ – KATEPPEYΣE Η ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛAKΩΣE

Avακαλouvται πασίγνωστα μπισκότα από μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Auτo το συγκεκριμένο περιστατικό, που καταγράφηκε σε κάμερα, έχει κάνει θpαuσn στο διαδίκτυο. Το βίντεο παρουσιάζει μια κατάσταση που κλιμακώνεται πέρα από τα συνηθισμένα, αφήνοντας τους θεατές σoκαpισμέvouς

Προτεινόμενα