«Κάνω αστυνομικό ρεπορτάζ 35 xpόνια, ακούστε» Μόλις το ανακοίνωσε σε σoκ η Μίνα Καραμήτρου για τον Σταύρο Γεωργίου

by Ioanna Themistocleous
«Κάνω αστυνομικό ρεπορτάζ 35 xpόνια, ακούστε» Μόλις το ανακοίνωσε σε σoκ η Μίνα Καραμήτρου για τον Σταύρο Γεωργίου

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου, Σταύρου Γεωργίου, ο οποίος βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης 21 Ιουλίου νεκρός μέσα στο γραφείο του.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση συγκλονίζουν, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι δεν θα έπρεπε να προβάλλονται όλα στη δημοσιότητα καθώς ο 73χρονος έχει και δύο 16χρονες κόρες. Την ίδια άποψη φαίνεται να υποστηρίζει και η Μίνα Καραμήτρου η οποία μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξεσπά κατά των δημοσιογράφων που επιλέγουν να μοιράζονται πληροφορίες που είναι περιττές´.

Για όσους δεν το έχουν παρακολουθήσει, ο 73χρονος ποινικολόγος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του και συγκεκριμένα στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είναι κάνει υπνοδωμάτιο. Πρώτες στο σημείο έφτασαν οι δίδυμες 16χρονες κόρες του που τον αναζητούσαν επί ώρες. Την πόρτα του γραφείου τους άνοιξε ο θυρωρός, ο οποίος αντίκρισε το πτώμα του μέσα στα αίματα και δεν άφησε τα παιδιά του να τον δουν σε αυτή την κατάσταση.

Ο ποινικολόγος ήταν γυμνός σε εμβρυακή στάση σε λίμνη αίματος. Λίγες ώρες μετά την δολοφονία του και με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράση, συνελήφθη ένας 28χρονος Αιγύπτιος έπειτα από στοιχεία που είχαν από κάμερες της περιοχής. Ο άνδρας ομολόγησε από την πρώτη στιγμή την πράξη του, αφού όλα τα στοιχεία ήταν εναντίον του – δείτε την συγκλονιστική περιγραφή του.

Ξεσπά η Μίνα Καραμήτρου για την υπόθεση του Σταύρου Γεωργίου

«Κάνω αστυνομικό 35 χρόνια τώρα, ακούστε με. Είναι άλλο πράγμα να λες τις λεπτομέρειες για το πόσο ειδεχθές ήταν ένα έγκλημα, και άλλο πράγμα να λες λεπτομέρειες οι οποίες δεν χρειάζονται. Είναι πολύ εύκολο να βάζετε φρένο. Ξέρετε ποιο είναι αυτό; Να σκέφτεστε αν αυτές τις λεπτομέρειες θα τις λέγατε για την μάνα σας, για την αδερφή σας, αν θα τις λέγατε για τα παιδιά μας. Και επειδή δεν θα τις λέγαμε, να προσέχουμε λοιπόν, να μην τις λέμε ούτε για τους υπόλοιπους ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα τέτοιων εγκλημάτων» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά η Μίνα Καραμήτρου σε βίντεο που ανέβασε μέσω story στα social media.

Προτεινόμενα