«Κάνω προσευχή και βουντού να καεί η Εκάλη και το Καστρί»: Στο πειθαρχικό η δικηγόρος για την ανάρτησή της

Σταυρούλα Τομαρά: «Κάνω προσευχή και βουντού να καεί η Εκάλη και το Καστρί»

Σταυρούλα Τομαρά: Ασκήθηκε σε βάρος της δικηγόρου πειθαρχική δίωξη, για τις αναξιοπρεπείς δηλώσεις της

Σταυρούλα Τομαρά: Παραβίασε τον Κώδικα Δικηγόρων και τον Κώδικα Δεοντολογίας η δικηγόρος και οδηγείται στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Οι αναξιοπρεπείς και απαράδεκτες δηλώσεις της θέτουν, την ιδιότητα της σε κίνδυνο.

Στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) παραπέμφθηκε δικηγόρος Σταυρούλα Τομαρά για ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που μεταξύ των άλλων ανέφερε:

«Κάνω προσευχή και βουντού να καεί η Εκάλη και το Καστρί».

Αναλυτικότερα, σε μια εκ των αναρτήσεων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δικηγόρος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εγώ κάνω προσευχή και βουντού να καούν και η Εκάλη και το Καστρί, γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση». Σημειώνεται πως η δικηγόρος μετά από λίγο έσπευσε να αποσύρει την ανάρτησή της

Μετά από αναφορά μέλους του πειθαρχικού συμβουλίου του ΔΣΑ, ασκήθηκε σε βάρος της δικηγόρου πειθαρχική δίωξη. Η υπόθεση παραπέμφθηκε προς διερεύνηση στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Η παραπομπή της στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο έγινε για τις αναξιοπρεπείς δηλώσεις της. Όσα είπε δεν συνάδουν, με την ιδιότητα του δικηγόρου και παραβιάζουν τον Κώδικα Δικηγόρων και τον Κώδικα Δεοντολογίας.

Η δήλωση της Σταυρούλας Τομαρά

Σταυρούλα Τομαρά: «Κάνω προσευχή και βουντού να καεί η Εκάλη και το Καστρί»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα