Καρδίτσα: Σοκ σε κομμωτήριο με κομμωτή που ξυλοκόπησε ελεγκτή γιατί τον έπιασε χωρίς μάσκα

Καρδίτσα: Κατατέθηκε μήνυση, επιβλήθηκε πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας του κομμωτηρίου

Καρδίτσα: Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της πόλης, το περιστατικό που έλαβε χώρα σε κομμωτήριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν λίγες μέρες ένας επόπτης δημόσιας υγείας πραγματοποιούσε ελέγχους στο κέντρο της πόλης. Για να διαπιστώσει εάν τα μέτρα τηρούνται. Στη διάκρεια ελέγχου που πραγματοποίησε σε ένα κομμωτήριο, ήρθε αντιμέτωπος με ένα απίστευτο γεγονός.

Ο επόπτης αποφάσισε να πραγματοποιήσει έλεγχο σε ένα κουρείο και διαπίστωσε ότι ο ιδιοκτήτης, ο πατέρας του, καθώς και οι τρεις πελάτες, δε φορούσαν μάσκες. Στη συνέχεια, ο ελεγκτής επιχείρησε να βγάλει το κινητό του από την τσέπη ώστε να βεβαιώσει πρόστιμο στο κουρείο. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του έριξε το κινητό κάτω και άρχισε να τον χτυπάει. Ο ελεγκτής κατέθεσε μήνυση, ενώ στο κομμωτήριο επιβλήθηκε πρόστιμο 4.600 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών.

Από μεριάς του ο κομμωτής ισχυρίστηκε ότι είχε βγάλει για λίγο τη μάσκα για να αναπνεύσει και ότι όλοι οι πελάτες φορούσαν μάσκες. Μάλιστα ο ελεγκτής δεν τον ενημέρωσε για την ιδιότητά του και ήταν εριστικός απέναντί του.

Ο ελεγκτής βέβαια, επιμένει ότι κανείς δε φορούσε μάσκα και ο ιδιοκτήτης αφού τον έβρισε, τον ξυλοκόπησε.

Καρδίτσα: Ξύλο σε ελεγκτή που έπιασε κομμωτή χωρίς μάσκα

Εκτός από αυτό το απίστευτο πριστατικό στην πόλη της Καρδίτσας, χθες Ρομά διέφυγαν με συγγενή τους θετικό στον κορονοϊό από το νοσοκομείο στα Γιαννιτσά

Αυτό το απίστευτο περιστατικό συνέβη πράγματι πρόσφατα στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφού Ρομά εισέβαλαν στο νοσοκομείο και δημιούργησαν αναστάτωση. Προσπάθησαν να πάρουν έναν ασθενή θετικό στον κορονοϊό ο οποίος ήταν συγγενής τους. Το κατάφεραν και διέφυγαν με αυτοκίνητο χωρίς να τους προλάβει κανείς. Ωστόσο, δύο εκ των Ρομά πιάστηκαν στο προαύλιο του νοσοκομείου, καθώς δεν πρόλαβαν να διαφύγουν.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν