Κάρολαϊν Κράουτς: Πέφτει φως στον φόνο των Γλυκών Νερών – Καταιγιστικές εξελίξεις

Κάρολαϊν Κράουτς: Καταιγιστικές εξελίξεις για το έγκλημα των Γλυκών Νερών

Κάρολαϊν Κράουτς: Η οικογένεια της άτυχης 20χρονης δεν έχει πειστεί από τις εξηγήσεις του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου. Η δικοί της άνθρωποι, οι αρχές αλλά και όλο το Πανελλήνιο συγκλονισμένο, περιμένει την αλήθεια να λάμψει. Σε ποιους εκμυστηρεύτηκε η Κάρολαιν τα όσα βίωνε κοντά στον σύζυγο της λίγο πριν τη δολοφονία της;

Ο συζυγοκτόνος από τη μεριά του, υποστηρίζει ότι σε μια στιγμή έντασης έβαλε τέλος στη ζωή της νεαρής συζύγου του.

Οι απαντήσεις θα δοθούν από τον τραπεζικό λογαριασμό

Στις 15 Ιουλίου ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, βρήκε στο γραφείο του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του πιλότου. Είδε τις κινήσεις των χρημάτων, που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος.

Κάρολαϊν Κράουτς: Το μαρτύριο της νεαρής κοπέλας δίπλα στον συζύγο της και το “χρυσό” κλουβί της

Η Καρολάιν έφυγε από την Αλόννησο για την Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει Στατιστική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Αντί αυτού παντρεύτηκε έναν άντρα 13 χρόνια μεγαλύτερό της, που την απομόνωσε στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό της τηλέφωνο μπορούσε να παρακολουθεί το κάθε της βήμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα On Time, στη «χρυσή φυλακή» της, η Καρολάιν καθημερινά είχε να φροντίσει τη νεογέννητη κόρη της κι ένα μεγάλο σπίτι στο οποίο δεν είχε καμία βοήθεια. Όπως υποστήριξε ο συζυγοκτόνος, ήθελε να τα κάνει όλα μόνη της.

Η νεαρή κοπέλα δεν οδηγούσε. Στο διάστημα της παραμονής της στην Αθήνα δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει φιλίες. Μονάχα γνώριζε μία κοπέλα, την οποία, είχε δει (μαζί με τον Αναγνωστόπουλο) σε μια καφετέρια στο Παγκράτι, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποδομούν πλήρως το προφίλ το οποίο είχε φροντίσει να χτίσει ο καθ’ ομολογίαν δράστης με δημόσιες αναρτήσεις του στα social media. Εκεί, παρουσίαζε τον γάμο του ως «ιδανικό» και τον ίδιο ως το τραγικότερο θύμα της υπόθεσης. Το στοιχείο αυτό φρόντιζε να τονίζει παρουσιάζοντας μπροστά στις κάμερες τη μικρή κόρη του Λυδία, την οποία σφιχταγκάλιαζε με ύφος περίλυπο.

Κάρολαϊν Κράουτς: Ζούσε σε μία ιδιότυπη φυλακή

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ», η Καρολάιν φαίνεται πως ζούσε «φυλακισμένη». Ο σύζυγος της, την κρατούσε πλήρως εξαρτημένη συναισθηματικά, αλλά και οικονομικά. Μακριά από φίλους και συγγενείς, η μοναδική καθημερινή της συντροφιά ήταν το σκυλάκι της, η Ρόξυ. Την είχε υιοθετήσει από φιλοζωικό σωματείο, έξι μόλις μήνες πριν δολοφονηθεί, τόσο η ίδια όσο και το άτυχο τετράποδο. Μοναδική επαφή της με τον έξω κόσμο, εκτός από τη φίλη της, ήταν και η γειτόνισσα, που το μοιραίο ξημέρωμα άκουσε το κλάμα του σκυλιού την ώρα που το έπνιγε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Ωστόσο, σε καμία από τις γυναίκες αυτές δεν είχε ανοίξει την καρδιά της, κάτι που φαίνεται πως έκανε στην «ψυχολόγο». Αυτή την βρήκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του ίντερνετ και την επισκεπτόταν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του συζύγου της.

Όπως είχε πει η Ελένη Μυλωνοπούλου μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου, η Καρολάιν είχε ήδη αποφασίσει να εγκαταλείψει τον πιλότο. Με τη βοήθειά της προσπαθούσε να κάνει πραγματικότητα το σχέδιό της.

Άφηνε την άτυχη σύζυγό του Καρολάιν, χωρίς χρήματα

Σημειώνεται ότι αυτές τις μέρες αναμένεται να συνεχιστεί η ανακριτική έρευνα και ενώπιον των δικαστικών λειτουργών. Θα κληθεί να καταθέσει τόσο η Ελένη Μυλωνοπούλου, όσο και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Το αποτέλεσμα της εξέτασης της κάμερας ασφαλείας έχει ήδη δώσει απάντηση στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Ο χρόνος έως σήμερα κρατείται, ως επτασφράγιστο μυστικό.

Την ίδια ώρα, τόσο οι δικαστικές όσο και οι αστυνομικές Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου. Θέλουν να διαπιστώσουν τις επαφές του, αλλά και τις κλήσεις του προς συγκεκριμένα πρόσωπα το τελευταίο εξάμηνο πριν από τη δολοφονία της 20χρονης. Επίσης, από την άρση του τραπεζικού απορρήτου των λογαριασμών του ζευγαριού, θα δοθούν σημαντικές απαντήσεις. Οι αρχές επιδιώκουν να διασταυρώσουν τα στοιχεία που είχε δώσει ο Αναγνωστόπουλος για το δάνειο των 160.000€ που είχε λάβει από τράπεζα.

Όπως φαίνεται, τη διαχείριση των οικονομικών την είχε εξ ολοκλήρου ο συζυγοκτόνος. Άφηνε μάλιστα, τη νεαρή γυναίκα του με ελάχιστα χρήματα στην τσέπη. Καθιστώντας έτσι αδύνατη μία ενδεχόμενη φυγή της από το σπίτι.

Να τονισθεί, ότι κάθε μήνα ο ίδιος δεχόταν γερή οικονομική βοήθεια από τους γονείς της Καρολάιν. Επίσης, αγόρασε οικόπεδο στο Πικέρμι, έξι ημέρες πριν τη δολοφονία της Κάρολαιν. Το οικόπεδο φρόντισε αμέσως να γράψει μόνο στο δικό του όνομα. Υπενθυμίζεται ότι από τα 55.000 ευρώ που κόστισε το οικόπεδο, τις 50.000 ευρώ είχε καλύψει με μετρητά και επιταγές της η 58χρονη μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν. Μάλιστα, η Καρολάιν φέρεται να ένιωθε «ριγμένη» και από τη συνεισφορά των γονιών του συζύγου της.

Σημειώνεται ότι ακόμα στο κάδρο των προσώπων που φαίνεται να πλαισίωναν το δολοφόνο παραμένει μια 40χρονη γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον. Με τη γυναίκα αυτή, ο δολοφόνος είχε συχνή επικοινωνία. Ωστόσο η 20χρονη Καρολάιν φερόταν πεπεισμένη ότι δεν συνέβαινε κάτι ύποπτο.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα