Κάρπαθος σοκ: Έκαναν πάρτι με φωτορυθμικά και μουσική μέσα στο νεκροταφείο του νησιού

by i-diakopes.gr

Κάρπαθος σοκ: Ένα απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα στο νησί

Κάρπαθος σοκ: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο νησί, με περιστατικό ξέφρενου πάρτι εντός νεκροταφείου. Πιο συγκεκριμένα, χθες βράδυ Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε πάρτι σε νεκροταφείο της περιοχής Πηγάδια στο νησί. Στο πάρτι είχαν φωτορυθμικά και ξένη μουσική. Το γεγονός αποκάλυψε και επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Καρπάθου, κ. Γιάννης Νισύριος.

Όπως ανέφερε ο ίδιος «Ήταν πρωτοβουλία του προέδρου του δημοτικού διαμερίσματος, μόνο του προέδρου και όχι του συμβουλίου. Δεν το ήξερα, μόλις μπήκα στο γραφείο μου το πληροφορήθηκα. Είχαν φωτισμούς και μουσική. Είναι ο Άγιος Νικόλαος πολιούχος της τοπικής κοινότητας. Κακώς έγινε αυτό. Το καταδικάζουμε όλοι. Κόσμος δεν υπήρχε, απαγορεύεται. Είχε μόνο μουσική. Ακόμα δεν έχω περισσότερες πληροφορίες. Μάλλον είχαν ξένη μουσική».

Κάρπαθος σοκ: Έγινε πάρτι με φώτα και μουσική σε νεκροταφείο στο νησί

Εκτός από το σοκαριστικό πάρτι σε νεκροταφείο της Καρπάθου, πάρτι πραγματοποιήθηκε και στο Αλιβέρι στην Εύβοια

Αρκετό διάστημα πριν ήταν ιδιαίτερα συχνό να πραγματοποιούνται πάρτι εν μέσω καραντίνας και να αψηφούν οι πολίτες τους νόμους. Το τελευταίο πάρτι που είχε βγει στο φως της δημοσιότητας ήταν στο Αλιβέρι Εύβοιας. Συγκεκριμένα, μία κοπέλα είχε γενέθλια και είχε καλέσει 10 άτομα στο σπίτι της να το γιορτάσουν.

Οι γείτονες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό έγιναν έξαλλοι και πραγματοποίησαν καταγγελία. Στο σπίτι υπήρχε κινητικότητα από τις απογευματινές ώρες και η μουσική ήταν στην διαπασών.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα