Καστελόριζο: Κύμα στήριξης από Έλληνες που σπεύδουν για διακοπές

by Αντώνης Βαλμάς

Καστελόριζο: Όλοι οι Έλληνες μια αγκαλιά για το Καστελόριζο

Καστελόριζο: Λόγω των εντάσεων, οι ακυρώσεις κρατήσεων διαδέχονταν η μία την άλλη. Μετά την αποκλιμάκωση και την επαναφορά της καθημερινότητας στους φυσιολογικούς ρυθμούς, το ενδιαφέρον Ελλήνων για διακοπές στο νησί έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Έτσι δέιχνουν την έμπρακτη στήριξή τους στους κατοίκους του νησιού.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του νησιού, Στράτο Αμύγδαλο, το νησί δέχεται τις τελευταίες ημέρες πρωτοφανή στήριξη. Ειδικά μετά το πέρας των δύσκολων ωρών. Η στήριξη αυτή έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους κατοίκους, αφού ο τουρισμός αποτελεί τη βασική πηγή εσόδων.

Καστελόριζο: Κύμα στήριξης από Έλληνες που σπεύδουν για διακοπές

Οι κάτοικοι που δραστηριοποιούνται με τον τουρισμό εξέφρασαν ανησυχίες και για την αποφυγή του νησιού από Τούρκους τουρίστες ή από τουρίστες που επισκέπτονταν την γειτονική χώρα και επέλεγαν το γραφικό Καστελόριζο για μονοήμερη εκδρομή.

Καστελόριζο: Κύμα στήριξης από Έλληνες που σπεύδουν για διακοπές

Πολλαπλές ήταν και οι ακυρώσεις Ροδίων επισκεπτών και γενικότερα Ελλήνων φοβούμενοι όχι μόνο τη διαμορφωθείσα κατάσταση αλλά και την πανδημία.

Ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται ότι ανετράπη, αφού από χθες κιόλας καταφθάνουν στο νησί Έλληνες επισκέπτες. Αποφάσισαν με τον τρόπο αυτό να στηρίξουν το Καστελόριζο για διακοπές, ενώ σύμφωνα με τον κ. Στράτο Αμύγδαλο το ενδιαφέρον έχει αυξηθεί κατακόρυφα και ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας εξαιρετικός μήνας από πλευράς κρατήσεων.

Καστελόριζο: Κύμα στήριξης από Έλληνες που σπεύδουν για διακοπές

Η αλληλεγγύη των Ελλήνων στο Καστελόριζο θα δώσει το έναυσμα και σε ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη να επισκεφτούν και να στηρίξουν το νησί. Ένα νησί που αποτελεί το «φάρο» του νοτιοανατολικότερου άκρου όχι μόνο της χώρας μας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα