Καστελόριζο: Όλο το χρόνο η ακτοπλοϊκή μεταφορά δωρεάν για όποιον θέλει να το επισκεφτεί

by Αντώνης Βαλμάς

Καστελόριζο: Ανακοίνωση για δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Καστελόριζο: Κοντά στο νησί υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ελληνικών πολεμικών σκαφών, αλλά και της Τουρκίας. Με αυτή την αφορμή, πάρα πολλοί επισημαίνουν ότι θα πρέπει οι Έλληνες να επισκεφθούν το Καστελόριζο. Πρέπει να κάνουν τις διακοπές τους εκεί, στηρίζοντας έμπρακτα το ακριτικό αυτό νησί.

Όποιος επιθυμεί πάντως να πάει διακοπές στο Καστελόριζο, να ξέρει ότι είναι ΔΩΡΕΑΝ . Όλη την διάρκεια του χρόνου η ακτοπλοϊκή μεταφορά όλων των επιβατών. Μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών, καθώς και των ιδιωτικής χρήσεως αυτοκινήτων από και προς το Καστελόριζο.

Καστελόριζο: Ανακοίνωση! Όλο το χρόνο η ακτοπλοϊκή μεταφορά δωρεάν

Κι αυτό αποτελεί δωρεά της Ναυτιλιακής εταιρία Σαμοθράκης του Φώτη Μανούση. Η εταιρεία ίχε κερδίσει τον διαγωνισμό των δύο άγονων, επιδοτούμενων γραμμών Ρόδου- Καστελλόριζου και Ρόδου-Σύμης-Χάλκης-Τήλου-Νισύρου-Κω, με το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο ΣΤΑΥΡΟΣ (πρώην ΣΑΟΣ ΙΙ). Μετά την αποχώρηση από την γραμμή Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης, με τα όσα συνέβησαν πέρυσι το καλοκαίρι και στη συνέχεια, δραστηριοποιείται πλέον στα Δωδεκάνησα και έκανε αυτή την προσφορά, ενώ να θυμίσουμε ότι  είχε ανακοινώσει και για την Σαμοθράκη δωρεάν μεταφορά για 6 μήνες των κατοίκων, αν έπαιρνε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδιζε.

Καστελόριζο: Ανακοίνωση! Όλο το χρόνο η ακτοπλοϊκή μεταφορά δωρεάν

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο και εφαρμόζει κανονικά την απόφαση της αυτή. Η απόφαση προβλήθηκε έντονα από πάρα πολλά ΜΜΕ όχι μόνο της περιοχής των Δωδεκανήσων αλλά και πανελλήνια.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας για τα δωρεάν μεταφορικά του Καστελόριζου

“Η εταιρεία μας, «ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΑΦΝΙΩΤΙΣΣΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» συμμετείχε σήμερα στο δημόσιο διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός ήταν για την εκτέλεση της ακτοπλοϊκής γραμμής Ρόδου- Καστελλόριζου, και Ρόδου-Σύμης-Χάλκης-Τήλου-Νισύρου-Κω, με το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο ΣΤΑΥΡΟΣ.

Ως μοναδικοί συμμετέχοντες και με πλήρη φάκελο, η κατακύρωση του διαγωνισμού σε μας διαφαίνεται βέβαιη.

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι την ανάθεση αυτή λιγότερο ως εμπορική δραστηριότητα και πρωτίστως ως υψηλή κοινωνική αποστολή, λάβαμε τις εξής αποφάσεις σχετικά με την γραμμή Ρόδου-Καστελλόριζου :

Α) για όλο το χρονικό διάστημα μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2020, όλοι ανεξαιρέτως οι επιβάτες του πλοίου μας,θα μεταφέρονται εντελώς δωρεάν

Β) για το ίδιο χρονικό διάστημα, θα προσφέρεται η ίδια δωρεάν μεταφορά και για τα ιδιωτικής χρήσης επιβατικά αυτοκίνητα.

Γ) τέλος τα εκτελούμενα δρομολόγια θα προγραμματισθούν κατά τέτοιο τρόπο, ώστε το πλοίο μας κατά την ημέρα κατάπλου του στο Καστελλόριζο να διανυκτερεύει εκεί και να αποπλέει την επόμενη ημέρα προς επιστροφή στη Ρόδο’.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα