Καταδικάστηκε σε σε αναστολή επαγγέλματος ο αρνητής ιατρός Φαίδων Βόβολης

Φαίδων Βόβολης: Ο αρνητής γιατρός καταδικάστηκε σε αναστολή επαγγέλματος

Το πειθαρχικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αποφάσισε εξάμηνη αναστολή άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος, για τον αρνητή γιατρό Φαίδωνα Βόβολη.

Όπως είχε αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος, από την συμπεριφορά και τις ενέργειές του «ενδεχόμενα υφίσταται κίνδυνος και ανάγκη προστασίας για τη δημόσια υγεία».

Σημειώνεται ότι ο Φαίδων Βόβολης είναι καρδιολόγος, επικεφαλής της σελίδας στο Facebook «Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης» κι έχει ταχθεί κατά του εμβιολιασμού.

Το βιογραφικό του Φαίδωνα Βόβολη

Ο Φαίδων Βόβολης, έγινε γνωστός, όταν αντιτάχθηκε στις αποφάσεις των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σε αφίσα, προσδιορίζεται ως «ο μαχητικός καθηγητής Ιατρικής» και «ο μοναδικός Έλληνας με πολιτικές αξιώσεις, που καλεί τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους απέναντι σε αυτή την υγειονομική χούντα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Παρά την ιατρική του ιδιότητα, σε  αναρτήσεις του στα social media, μιλά για πειραματικά εμβόλια και για χαμηλή θνητότητα του κοροναϊού.

Πρόσφατα εμφανίστηκε προσβεβλημένος επειδή υπήρξαν φήμες ότι έκανε το εμβόλιο. 

Σε ανάρτησή του  έκανε λόγο για «παπαγαλάκια» που διαδίδουν πως ο ίδιος έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού,  κάτι το οποίο διαψεύδει και δηλώνει πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο αφού όπως υποστηρίζει «μόνο και μόνο από τον αστείο τρόπο που επιβάλλει το σύστημα ένα σκεύασμα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ».

Υποστηρίζει επίσης ότι «τα εμβόλια είναι πειραματικά» και ισχυρίζεται ότι ως ανεμβολίαστος «δεν κινδυνεύω στην ηλικία, στην κατάσταση υγείας και από τη χαμηλή θνητότητα του ιού!».

Τον τελευταίο καιρό τα έχει βάλει και με την Ιερά Σύνοδο, κατηγορώντας την για φασισμό προς τους κληρικούς και υποταγή στην κυβέρνηση, σχετικά με το θέμα της πανδημίας.

Φαίδων Βόβολης: Ολόκληρη η ανάρτηση του

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες