«Καταλάβαινε ότι ερχόταν το τέλος. Υπέγραψε ότι δε θέλει να πάει στο νοσοκομείο» – Αλέξανδρος Παπανδρέου για τον πατέρα του

O γνωστός σεφ έχασε τον πατέρα του και την θεία του από κορονοιό

«Κάνω τόσα χρόνια τηλεόραση και ποτέ δεν έχω βγει να κάνω συνέντευξη, Βγήκα λοιπόν σήμερα και ζήτησα να κάνουμε αυτό για έναν και μόνο λόγο γιατί θέλω να περάσω ένα μήνυμα και τίποτα άλλο. Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα και τη θεία και τον μπαμπά μου και αυτό έγινε για έναν λόγο, γιατί ήταν ανεμβολίαστοι.

Έτσι ξεκίνησε τον λόγο του ο γνωστό σεφ φανερά συγκινημένος. Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ο οποίος συγκίνησε με τα λόγια του και παρακάλεσε όλο τον κόσμο μέσα από το Love it να εμβολιαστεί και αυτό γιατί μέσα σε μια εβδομάδα έχασε τον πατέρα του και τη θεία του από κορονοϊό.

Δεν είναι ότι δε θέλανε να το κάνουν, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που για κάποιο λόγο δε μπορούν να κάνουν το εμβόλιο, είτε μπορεί να φοβούνται τη βελόνα, είτε να μην έχουν πρόσβαση σε αυτό γιατί είναι μεγάλοι σε ηλικία, είτε να το φοβούνται. Εγώ πιστεύω, ότι από μια ηλικία και μετά οι μεγάλοι άνθρωποι ξαναμωρένονται, πρέπει να τους πάρεις από το χέρι και να τους πας να κάνουν το εμβόλιο.

Αλέξανδρος Παπανδρέου: ” Εκεί πρέπει να το κάνεις με το έτσι θέλω αν θες να ξαναδείς τους αγαπημένους σου…”

Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι έπρεπε να έχω πάρει τον μπαμπά μου και την θεία μου και να τους έχω κάνει το εμβόλιο. Ήταν και οι δυο γιατροί. Αυτό είναι ακόμα χειρότερο για εμένα… Εκεί πρέπει να το κάνεις με το έτσι θέλω αν θες να ξαναδείς τους αγαπημένους σου… » είπε με τη φωνή του να σπάει από συγκίνηση.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως μετά από όσα έγραψε στο Instagram υπήρξαν άνθρωποι που του έγραψαν πολύ άσχημα πράγματα, ακόμα και κομματόσκυλο τον αποκάλεσαν γιατί λέει στον κόσμο να εμβολιαστεί.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Παπανδρέου περιέγραψε κάποια πολύ συγκινητικά περιστατικά που βίωσε την περίοδο που ο πατέρας του νοσηλευόταν και δε μπορούσε να τον δει ούτε καλά καλά να του μιλήσει.

“Είναι δικαίωμά σας σίγουρα αλλά να ξέρετε τι έχετε να περάσετε”

«Πόσο θέλετε να πάει; Η Ελλάδα είναι νο1 σε θανάτους. Τι περιμένετε; Δε καταλαβαίνω γιατί δε θέλετε να το κάνετε; Είναι δικαίωμά σας σίγουρα αλλά να ξέρετε τι έχετε να περάσετε» είπε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου με τη συγκίνηση να τον πνίγει.

«Ο μπαμπάς μου ήταν στο σπίτι, του έπεφτε το οξυγόνο και υπέγραψε ότι δε θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Δε ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται. Μάλλον και ο ίδιος καταλάβαινε ότι ερχόταν το τέλος… Οι γιατροί μου είπαν ότι έβγαζε το οξυγόνο γιατί μάλλον καταλάβαινε και δεν ήθελε να μας ταλαιπωρήσει αλλά και ο ίδιος να βασανιστεί» ανέφερε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Related posts

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Δεν έχω κάνει παιδιά γιατί δεν μου αρέσει αυτός ο κόσμος»

«Γίνεσαι Κατίνα» – «Τι είμαι;»: Έξαλλη η Σολωμού με αuτό που είπε ο Λιάγκας

«Η Θεοδώρα Βουτσά με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα»: Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους και περιοχές όπως Σαλαμίνα και Ασπρόπυργος που δεν ήξερα ότι υπάρχουν”

Το μήνυμα του πατέρα Αντρέα Κονάνου που πρέπει να διαβαστεί: «Μακάριοι οι γονείς που δεν βαράνε τα παιδιά τους»

Κίνδυνος lοng cοvid ακόμη κι 6 μήνες μετά για τους πλήρως εμβολιασμένους

«Πυρά» της Μόσχας κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Είστε από τους πρώτους στο αντιρωσικό μέτωπο»

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Όλοι αυτοί που με βρίζουν είναι αγράμματοι και ανορθόγραφοι»

Πολύ ευχάριστα τα νέα: Έρχονται διαγνωστικά τεστ για την ευλογιά των πιθήκων