Καταγγελία για πρόστιμο: Βεβαίωσαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση σε καρκινοπαθή που πήγαινε για χημειοθεραπεία

Καταγγελία για πρόστιμο: Τι κατήγγειλε η κόρη της καρκινοπαθούς γυναίκας

Καταγγελία για πρόστιμο: Το απίστευτο πρόστιμο των 1.200 ευρώ βεβαίωσαν οι αστυνομικοί σε καρκινοπαθή γυναίκα. Τη σχετική καταγγελία πραγματοποίησε η κόρη της καρκινοπαθούς στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κόρη, η καρκινοπαθής μετακινείται τακτικά από τη Βέροια όπου διαμένει προς τη Θεσσαλονίκη καθώς εκεί πραγματοποιεί τις χημειοθεραπείες της.

Μάλιστα για τη μετακίνησή της, γίνεται χρήση ειδικού βαν καθώς η γυναίκα βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Καθώς επέστρεφαν στη Βέροια, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν έλεγχο στο αυτοκίνητο. Σταμάτησαν το βαν, στο οποίο εκτός από την καρνικοπαθή και την κόρη της, επέβαινε ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματιοφορέας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκες, οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις που τους έδωσε, με αποτέλεσμα να τους βεβαιώσει 300 ευρώ πρόστιμο στον καθένα.

Update! Το πρόστιμο διαγράφηκε.

Αντίστοιχη απαράδεκτη καταγγελία για επιβολή άδικου προστίμου είχε γίνει και από εθελοντή αιμοδότη λίγες μέρες πριν

Λίγες μέρες πριν μία ακόμα καταγγελία είχε πραγματοποιηθεί για άδικη επιβολή προστίμου. Αφορούσε έναν εθελοντή αιμοδότη ο οποίος είχε στείλει κανονικά SMS στο 13033 ώστε να πάει στο νοσοκομείο να δώσει αίμα.

Ο άνδρας καθώς επέστρεφε με το τρόλεϊ στο σπίτι του, υποβλήθηκε σε έλεγχο από την αστυνομία η οποία σταμάτησε το όχημα. Οι αστυνομικοί δεν ικανοποιήθηκαν με τις εξηγήσεις του άνδρα και του βεβαίωσαν πρόστιμο 300 ευρώ. Τα σχόλια και αντιδράσεις του κόσμου ήταν ιδιαίτερα έντονα. Μάλιστα, ο ίδιος ο ιατρός που τον εξυπηρέτησε το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου ξέσπασε στα κοινωνικά δίκτυα.

Το αποτέλεσμα ήταν το πρόστιμο να αρθεί.

Καταγγελία για πρόστιμο: Έκοψαν 1.200 ευρώ πρόστιμο σε καρκινοπαθή

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα