«Καταστράφηκα οικονομικά, δεν είχε καθόλου λεφτά και τότε κέρδισα το τζόκερ»

by Newsroom i-diakopes.gr
«Καταστράφηκα οικονομικά, δεν είχε καθόλου λεφτά και τότε κέρδισα το τζόκερ»

Ο Κωνσταντίνος Κάππας εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στις 10” όπου και έδωσε μια πραγματικά ολοκληρωμένη συνέντευξη.

Κωνσταντίνος Κάππας: Προκλήσεις της Οικονομικής Κρίσης και το Τζόκερ

Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Συζήτησε τις επιπτώσεις που είχαν στην καριέρα και την καθημερινότητά του, προσφέροντας μια ειλικρινή ματιά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Καταστράφηκα οικονομικά, δεν είχε καθόλου λεφτά και τότε κέρδισα το τζόκερ»

Ωστόσο ως σανίδα σωτηρίας στην όλη κατάσταση στάθηκε το ότι κέρδισε το τζόκερ. Αυτό το τυχερό γεγονός, όπως ανέφερε, αποτέλεσε ένα σημαντικό σημείο καμπής και έφερε μια ανακούφιση στην οικονομική του κατάσταση.

Τα Όσα Ανέφερε:

«Ήταν πολύ handmade αυτή η παράσταση. Αυτή η παράσταση ήταν το 2011, ήταν κάτι φοβερό. Είμαι απελπισμένος, έχει έρθει η κρίση, έχουν κλείσει οι δουλειές. Δεν έχω τίποτα! Είναι ένας Μάης και κάθομαι και λέω “Χριστέ μου, τι θα κάνω;”. Και βλέπω Το Τάβλι, το βιβλιαράκι στη βιβλιοθήκη μου και μου έρχεται όλη η παράσταση μπροστά μου. Λέω θα το κάνουμε σε μια αυλή στου Ψυρρή, στο Θησείο.

Βρίσκω τον Νίκο Ορφανό, ήταν μέσα και τότε έμενε στη Σαρρή και είχε μια αυλή. Και έγινε για τρία χρόνια viral, sold out. Δεν είχα λεφτά ούτε για τα δικαιώματα και κέρδισα τότε το τζόκερ 2,500 ευρώ. Ήταν τρομερό! Είμαι απελπισμένος, έχω ένα τζόκερ και πάω στον ΟΠΑΠ. Χάλια, με μια φόρμα και πάω, βάζω το χαρτάκι και βλέπω τα λεφτά. Και πάω σπίτι μου και λέω “τι έγινε τώρα;”».

Προτεινόμενα