Καταστροφή για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Άρπαξαν τις Porsche του, σε απόγνωση η οικογένεια του

Πέτρος Φιλιππίδης: Άσχημα τα νέα για τον ηθοποιό

Ολοένα και περισσότερο δυσκολεύει η κατάσταση για τον Πέτρο Φιλιππίδη αφού ενώ προσπαθεί να γλυτώσει την φυλακή προσπαθεί και να παλέψει με την οικονομική καταστροφή.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για μία υπόθεση βιασμού το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και καθημερινά οι αποκαλύψεις για την υπόθεση είναι συγκλονιστικές.

Η Ελπίδα Νίνου βρίσκεται από την αρχή στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού και τον στήριξε τόσο με την κατάθεσή της όσο και με τις κινήσεις της τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, πρωτοσέλιδο περιοδικού αναφέρει πως πλέον η οικογένεια Φιλιππίδη βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση λόγω των εξελίξεων και η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού έχει αναγκαστεί να ζητάει δανεικά χρήματα από φίλους τους!

Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα δεν σταματούν, καθώς το περιοδικό CIAO αναφέρει πως πλέον κατασχέθηκε και η συλλογή σπορ αυτοκινήτων που είχε, μάρκας Porsche!

Η Εβελίνα Παπούλια “τελειώνει” τον Φιλιππίδη 20 χρόνια μετά με τρεις προτάσεις – Αποκάλυψη ΣΟΚ!

Με καταθέσεις δύο μαρτύρων του περιβάλλοντος των καταγγελλουσών συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή αρχίζει και πάλι παρέλαση γνωστών ηθοποιών και ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου από το βήμα του μάρτυρα.

Την «αυλαία» άνοιξαν γ Τζούλη Σούμα και η Ανδρομάχη Δαυλού, την Πέμπτη θα ακολουθήσουν οι Κατερίνα Παπαμερή, Κάτια Δανδουλάκη και Λένα Δροσάκη, ενώ την Παρασκευή τη σκυτάλη θα πάρει η Εβελίνα Παπούλια.

Η τελευταία μάλιστα, είναι και η μοναδική που δεν έχει τοποθετηθεί μέχρι σήμερα δημόσια για την υπόθεση, αν και ήταν παρούσα στο δικαστήριο και τον Μάρτιο, στέλνοντας έτσι το μήνυμά της. Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση τότε είχε δηλώσει ότι “Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι όλα στον τόπο και στο χρόνο τους. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόμορφη“!

Τι εννοούσε με αυτό; Σχετικά ρεπορτάζ που ακολούθησαν, είχαν αποκαλύψει τη σοκαριστική κατάθεσή της, την οποία αναμένεται να επαναλάβει την Παρασκευή και στο δικαστήριο.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια

Η εκπομπή «Το Πρωινό» έδωσε μια πρώτη «γεύση» από τα όσα πρόκειται να καταθέσει στο δικαστήριο η Εβελίνα Παπούλια. Οπως είχε πει ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 Τάσος Τεργιάκης, στην κατάθεσή της θα μιλήσει για τις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν με τον κατηγορούμενο ηθοποιό, ενώ θα αναφερθεί και σε συγκεκριμένο περιστατικό που φέρεται ότι είχε γίνει στα παρασκήνια και την είχε φέρει σε πολύ άβολη θέση.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναμένεται να πει: «Συνεργάστηκα μαζί του μια δυο φορές πριν από πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή, στα παρασκήνια αλλάζαμε ρούχα για τις ανάγκες των ρόλων μας. Εκείνος ήταν σε κοντινή απόσταση από μένα και εκ των υστέρων κατάλαβα ότι περίμενε να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα πολύ γρήγορα και, μόλις γύρισα το κεφάλι μου, τον είδα ξαφνικά με κατεβασμένο το παντελόνι, γυμνό από τη μέση και κάτω! Σοκαρίστηκα από το θέαμα, αλλά πιο πολύ σοκαρίστηκα από το βλέμμα του. Τον έβρισα, εκείνος δεν είπε κουβέντα. Δεν του ξαναμίλησα από τότε…».

Related posts

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο για να το κάνετε να μυρίζει πάντα φρεσκάδα

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα