Κατάθεση 12χρονης: Ο Ηλίας Μίχος «μου έδειχνε αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», κατέθεσε η μαθήτρια

Βιασμός 12χρονης: Η μαρτυρία του κοριτσιού που ανατριχιάζει

Η 12χρονη ξετυλίγει το κουβάρι της φρίκης που έζησε για 150 μέρες από τον 53χρονο Ηλία Μίχο. Μέσα από δύο δεκασέλιδες καταθέσεις στους αξιωματικούς της Υποδιευθύνσης Προστασίας Ανηλίκων, η 12χρονη αποκαλύπτει την εγκληματική δράση του 53χρονου.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή» είπε στους αστυνομικούς το κοριτσάκι από τον Κολωνό – «Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα»

Η μικρή, μιλώντας δύο φορές στους αστυνομικούς, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε για περίπου 150 ημέρες. Η 12χρονη κλήθηκε να καταθέσει και τρίτη φορά, για να τη ρωτήσουν για τα ραντεβού σε οίκους ανοχής. Ωστόσο το κοριτσάκι υπέστη σοκ και δεν μπόρεσε να μιλήσει άλλο.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη κατέθεσε ότι πολλές φορές ο 53χρονος ερχόταν μαζί της στα ραντεβού. «Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε στους αστυνομικούς. «Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», πρόσθεσε.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε» κατέθεσε η 12χρονη.

Κατέληξε με λυγμούς

Στις δύο καταθέσεις της, η 12χρονη μίλησε για όλους και για όλα. Στην αρχή, είπε ότι ο Ηλίας Μίχος είναι καλός άνθρωπος. Ωστόσο κατέληξε να ξεσπά σε λυγμούς και με μάτια παραμορφωμένα από το κλάμα, να λέει ότι θέλει να πάει στην φυλακή.

Ο 53χρονος την πλησίασε, κέρδισε την εμπιστοσύνη της και την αποπλάνησε. Χρονικά, αυτό το φρικτό σκηνικό τοποθετείται στις αρχές Μαίου. Έκτοτε, ο Μίχος ασελγούσε πάνω της και στη συνέχεια, όπως το ίδιο το κορίτσι είπε, την πήγαινε στα ραντεβού.

Η μαθήτρια αναγνώρισε πάνω από 10 άτομα ως πελάτες της. Ανάμεσά τους και ο 42χρονος Βασίλης Σοφιανίδης, πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών. Μαζί του, είπε, είχε πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές.

Βιασμός 12χρονης: Η μητέρα της 12χρονης φέρεται να είναι συνεργός

Πώς η μητέρα της 12χρονης ήρθε σε επαφή με τον Μίχο

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου Απριλίου. Η 37χρονη, είχε αποκτήσει πέντε παιδιά με τον σύζυγο της που μπαινόβγαινε στις φυλακές από τα ναρκωτικά με μικρότερη τη 12χρονη μαθήτρια. Τα άλλα τρια τέκνα, τα απέκτησε με έναν Πακιστανό, που εκμεταλλεύτηκε τη φυλάκιση του άνδρα της και τρύπωσε στο σπίτι του στον Κολωνό.

Η φτώχεια, η ανέχεια, η έλλειψη χρημάτων και δουλειάς, έκανε την 37χρονη να επισκέπτεται συχνά το μίνι μάρκετ του Μίχου για να αγοράζει τα βασικά είδη με βερεσέ. Τότε, ήταν που έγινε και η πρόταση από τον 53χρονο, για να καλύψει το χρέος να δουλεύει στην επιχείρηση του καθαρίζοντας και βοηθώντας στις βασικές δουλειές. Σε κάποιες επισκέψεις, έπαιρνε μαζί της και το 11,5 ετών κοριτσάκι της για να τελειώνει πιο γρήγορα και να μαθαίνει τη δουλειά, ενώ το τελευταίο διάστημα έστελνε μόνο του το παιδί στο «στόμα του λύκου».

Γνώστης και συνεργός, γίνεται σιγά- σιγά και η 37χρονη μητέρα της. Όπως είπε η μικρή, τα λεφτά που έφερνε από τα νοσηρά «ροζ» ραντεβού, τα έπαιρνε η μητέρα της ενώ με το πέρασμα του χρόνου είχε μάθει να παίρνει τα λεφτά πριν πάει στα ραντεβού και να τα πηγαίνει στο σπίτι. Πράξεις που προκαλούν την κοινή λογική και εξοργίζουν τον κάθε πολίτη.

Ο Βασίλης Σοφιανίδης παραδέχθηκε στην απολογία του ότι είχε σεξουαλική επαφή με την κοπέλα, υποστηρίζοντας πως τη γνώρισε μέσα από τον Blind Chat, το σαιτ γνωριμιών πληρωμένου έρωτα και λέγοντας πως είχε την εντύπωση πως ήταν 17 και όχι 12 ετών αγνοώντας το γεγονός πως και αυτός έχει κόρη στην ίδια ηλικία με το δύστυχο παιδί. Όπως είπε με τον Ηλία Μίχο δεν είχαν συναντηθεί ποτέ, ούτε καν γνώριζε ποιος είναι.

Συνθήματα στο κατάστημα του 53χρονου στον Κολωνό, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη, Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI) (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Βιασμός 12χρονης: Οι φάκελοι με τα χρήματα στην μάνα

Ο Μίχος ρίχνει την ευθύνη στη μητέρα
Από την άλλη ο 53χρονος, διαψεύδει τα όσα λέει το κοριτσάκι για τα ερωτικά ραντεβού λέγοντας πως το κόλπο της διαστροφής, το έστησε η μητέρα της και όχι ο ίδιος. Όπως είπε, από τον Σεπτέμβριο που έγινε η καταγγελία στην Ασφάλεια, η μητέρα της 12χρονης τον εξεβίαζε απαιτώντας καθημερινά ποσά της τάξεως των 100 και 150 ευρώ. Τα λεφτά, τα έβαζε σε έναν φάκελο και τα άφηνε στο φούρνο ή στο μίνι μάρκετ από όπου περνούσε και τα εισέπραττε η 37χρονη. Δήλωσε δε, ότι τα μηνύματα της μητέρας υπάρχουν στα κινητά και υπάρχει η δυνατότητα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ να το διαπιστώσουν.

Με τη σύλληψη της 37χρονης οι έρευνες αποκτούν άλλο χαρακτήρα και διάσταση. Υπάρχει ένα ακόμη πρόσωπο – κλειδί, κοντά στον 53χρονο που φέρεται να έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών καθώς έβαζε εμβάσματα από τον λογαριασμό του Μίχου σε αυτόν της μητέρας. Ο ρόλος, αυτού του ατόμου ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως, εντούτοις εκτιμάται ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να εκδοθεί νέο ένταλμα σύλληψης.

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες