Κατερίνη: Πρόστιμο 15.000 ευρώ σε κατάστημα με παγωτά-αναψυκτικά που πωλούσε χριστουγεννιάτικα

Κατερίνη: Πέρα από το υπέρογκο πρόστιμο επιβλήθηκε επίσης 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας

Κατερίνη: Το υπέρογκο πρόστιμο των 15.000 ευρώ καθώς και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε κατάστημα στην πόλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο για κατάστημα το οποίο πωλούσε αναψυκτικά και παγωτά και δεν δικαιούνταν να πωλεί χριστουγεννιάτικα είδη. Το έκανε όμως, για αυτό και σε σχετικό έλεγχο από την αστυνομία έπεσε βαριά καμπάνα.

Εντωμεταξύ, μόλις χθες στην Κεντρική Μακεδονία επιβλήθηκαν 96 πρόστιμα συνολικά για άσκοπες μετακινήσεις και 44 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας. Ακόμα, στη Θεσσαλονίκη βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε 136 άτομα που δε μπορούσαν να δικαιολογηθούν οι μετακινήσεις τους.

Χθες Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, διενεργήθηκαν συνολικά 53.674 έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα. Από αυτούς, οι 6.658 έγιναν μόνο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος.

Κατερίνη: Πρόστιμο σε κατάστημα που πωλούσε χριστουγεννιάτικα

Δείτε αναλυτικά τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν χθες στη χώρα συμπεριλαμβανομένου και του περιστατικού της Κατερίνης

1.220 πρόστιμα επιβλήθηκαν συνολικά για περιπτώσεις άσκοπων μετακινήσεων. Από αυτά, τα περισσότερα αφορούσαν την Αττική και ανήλθαν συνολικά στα 306. Δεύτερη έρχεται η Θεσσαλονίκη με 136 πρόστιμα και τρίτη η Δυτική Ελλάδα με 117 πρόστιμα.

Επιπρόσθετα, 409 πρόστιμα επιβλήθηκαν για μη χρήση μάσκας. Από αυτά, τα 89 είναι στην Αττική, 44 στην Κεντρική Μακεδονία και 40 στη Δυτική Ελλάδα. Επίσης πραγματοποιήθηκαν 6 παραβάσεις καθώς και 8 συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων στα καταστήματα.

Συγκεκριμένα, 5.000 ευρώ πρόστιμο βεβαιώθηκε σε ιδιοκτήτη καφενείου στη Στερεά Ελλάδα, ενώ 3.000 ευρώ πρόστιμο σε καφενείο στη Δυτική Ελλάδα. Τέλος, σε internet cafe στην Πελοπόννησο βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και στην Ήπειρο κόπηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας σε καφέ μεζεδοπωλείο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα