Κατέρρευσαν Δροσάκη και Αναστασοπούλου στο άκουσμα της απόφασης: Αθώος ο Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός κριθήκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ομόφωνα αθώος για τον βιασμό σε βάρος συναδέλφου του το 2008 κρίθηκε πριν λίγο από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ αντίθετα κηρύχθηκε ομόφωνα ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού.

Οι δικαστές και οι ένορκοι επι της ουσίας ακολούθησαν την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας Στέλλας Στόγια.

7548707

Ζήτησε ελαφρυντικά ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσω της υπεράσπισής του ζητά την αναγνώριση δύο ελαφρυντικών του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Η απόφαση απαγγέλθηκε σε μια κατάμεστη από κόσμο δικαστική αίθουσα με παρούσες τις καταγγέλλουσες αλλά και πολλούς ηθοποιούς που με τον τρόπο αυτό δηλώνουν τη συμπαράσταση τους στα θύματα.

Αναμένονται οι ποινές του Πέτρου Φιλιππίδη

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τελική κρίση του δικαστηρίου για την ποινή του ηθοποιού και κυρίως ως προς τον ανασταλτικό ή μη αποτέλεσμα της έφεσης που θα του επιτρέψει να παραμείνει εκτός φυλακής.

Πέτρος Φιλιππίδης: Κατέρρευσαν οι καταγγέλουσες μετά την απόφαση

Σύμφωνα με το tlife.gr, στο άκουσμα της απόφασης οι τρεις καταγγέλλουσες έπιασαν η μια το χέρι της άλλης. Στη διακοπή, μάλιστα, οι δύο γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού, αγκαλιάστηκαν με τους συνηγόρους τους και ξέσπασαν σε κλάματα. Η πρώτη καταγγέλλουσα για τον βιασμό βγήκε έξω από την αίθουσα.

Στην αίθουσα βρίσκονταν και οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Οι δύο πρώτες, μάλιστα, βγήκαν από τον χώρο και ξέσπασαν σε κλάματα, λίγη ώρα μετά την απόφαση.

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη