Ενα νέο πρόσωπο μπαίνει στο κάδρο των ερευνών των Αρχών αναφορικά με τον θάνατο της 19χρονης Μυρτούς στην Κεφαλονιά.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ένας 66χρονος είχε τηλεφωνική επαφή με την νεαρή κοπέλα, και μάλιστα φέρεται να είναι αυτός που της έδωσε τα λεφτά, μέσω IRIS, για να κλείσει το δωμάτιο από την πλατφόρμα Airbnb.
Ο 66χρονος, κάτοικος Πρέβεζας, έκανε μεταξύ άλλων και βιντεοκλήση με την θανούσα, ενώ αντάλλαξαν και γραπτά μηνύματα, από τα οποία προκύπτει ότι το κορίτσι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.
Έκαναν βιντεοκλήση λίγα λεπτά πριν πέσει αναίσθητη
Σύμφωνα με το Live News, ο 66χρονος άνδρας πραγματοποίησε βιντεοκλήση λίγα λεπτά πριν η Μυρτώ χάσει τις αισθήσεις της. Όπως κατέθεσε, η επικοινωνία έγινε λίγο μετά τις 04:00, με την 19χρονη να εμφανίζεται σε ιδιαίτερα κακή ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, η κοπέλα του ανέφερε ότι είχε φύγει από το σπίτι της και σκόπευε να διανυκτερεύσει σε παγκάκι, καθώς δεν είχε χρήματα μαζί της.