Κέντρα αισθητικής: Είναι οριστικό – Ανοίγουν από αύριο για μανικιούρ και πεντικιούρ

Κέντρα αισθητικής: Είναι οριστικό – Ανοίγουν από αύριο για μανικιούρ και πεντικιούρ

Κέντρα αισθητικής: Το άνοιγμα γίνεται για να εξαλειφθούν τα φαινόμενα μαύρης εργασίας

Κέντρα αισθητικής: Το άνοιγμα των κέντρων αισθητικής θα πραγματοποιηθεί από αύριο όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο κ. Πέτσας. Σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε «Από αύριο το πρωί, τίθενται σε λειτουργία και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών. Τα φαινόμενα «μαύρης εργασίας» είναι δυστυχώς εκτεταμένα. Για αυτό είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτοκόλλα παρά ανεξέλεγκτα κατ’ οίκον».

Ο λόγος που θα γίνει το άνοιγμα των κέντρων αισθητικής για μανικιούρ και πεντικιούρ λοιπόν, φαίνεται πως είναι η μαύρη εργασία η οποία ανθίζει εν μέσω κορονοϊού. Ο κατάλογος των συγκεκριμένων ΚΑΔ πρόκειται να δημοσιευτεί μέσα στη μέρα.

Κέντρα αισθητικής: Είναι οριστικό – Ανοίγουν από αύριο για μανικιούρ και πεντικιούρ

Πέρα από το άνοιγμα των κέντρων αισθητικής, υπενθυμίζεται ότι χθες άνοιξαν τα καταστήματα με τη μέθοδο click away

Εν αναμονή του ανοίγματος των κέντρων αισθητικής αύριο, υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή 13 Δεκεμβρίου λειτούργησαν τα καταστήματα μέσω click away. Για να πραγματοποιήσετε αγορές με τη μέθοδο click away, θα πρέπει να κάνετε παραγγελία τηλεφωνικά ή μέσω του ηλεκτρονικού e-shop.

Δευτερευόντως, θα αναμένετε μήνυμα από το κατάστημα σχετικά με το πότε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Για να μετακινηθείτε προς το κατάστημα, θα πρέπει να αποστείλετε τον κωδικό μετακίνησης 2 με SMS στο 13033. Μαζί σας επιβάλλετε να έχετε ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της παραγγελίας.

Έξω από τα καταστήματα, απαγορεύονται οι ουρές άνω των 9 ατόμων και πρέπει να τηρείται απόσταση 2 μέτρων. Η αναμονή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά, ενώ η πληρωμή γίνεται μόνο με κάρτα και όχι με μετρητά.

Προτεινόμενα