Κέντρο Αθήνας: Σοκ! Βρέθηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος άνδρας στο λόφο του Στρέφη

Κέντρο Αθήνας: Σοκ! Βρέθηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος άνδρας στο λόφο του Στρέφη

Κέντρο Αθήνας: Τον νεκρό άνδρα αντιλήφθηκε ένας διερχόμενος πολίτης

Κέντρο Αθήνας: Σοκ έχει προκληθεί στην Αθήνα με τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα στο λόφο του Στρέφη. Τον νεκρό ηλικιωμένο άνδρα εντόπισε ένας διερχόμενος πολίτης. Ο πολίτης είδε έναν άντρα πεσμένο στο έδαφος και όταν τον πλησίασε συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρός. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε αίματα στο παντελόνι του. Θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Εάν δηλαδή πρόκειται για θάνατο από εγκληματική ενέργεια ή από φυσικά αίτια.

Ο νεκρός άνδρας πιθανολογείται ότι είναι Έλληνας ηλικίας περίπου 70 ετών. Πάνω του δεν υπήρχε κανένα έγγραφο που να μπορεί να ταυτοποιήσει ποιος είναι.

Κέντρο Αθήνας: Σοκ! Βρέθηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος άνδρας στο λόφο του Στρέφη

Πέρα από το νεκρό άνδρα στο κέντρο στην Αθήνα, φρικτό θάνατο είχε ένα 17χρονο αγόρι στην Κρήτη που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Σοκ και θλίψη έχει προκληθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης, καθώς ένα νέο παιδί 17 ετών έχασε νωρίς τη ζωή του. Το 17χρονο αγόρι καταπλακώθηκε από τρακτέρ και έχασε τη ζωή του ακαριαία. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Παράδεισος προς Ρουσοσπίτι στο Ρέθυμνο.

Ρέθυμνο τραγωδία: Θλίψη για 17χρονο παιδί που πέθανε αφού καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Θλίψη και στη Θάσο με νεκρό δελφίνι που ξεβράστηκε σε παραλία του νησιού

Ένα νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε στην παραλία Σκάλα Καλλιράχης στο νησί της Θάσου. Στο σημείο μετέβη αμέσως η Λιμενική Αρχή που ενημέρωσε την αρμόδια Υπηρεσία να αναλάβει την υγειονομική ταφή.

Θάσος: Θλίψη με ένα νεκρό δελφίνι που ξεβράστηκε στην παραλία Σκάλα Καλλιράχης στο νησί

Προτεινόμενα