Κέντρο Αθήνας: Σοκ! Βρέθηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος άνδρας στο λόφο του Στρέφη

Κέντρο Αθήνας: Τον νεκρό άνδρα αντιλήφθηκε ένας διερχόμενος πολίτης

Κέντρο Αθήνας: Σοκ έχει προκληθεί στην Αθήνα με τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα στο λόφο του Στρέφη. Τον νεκρό ηλικιωμένο άνδρα εντόπισε ένας διερχόμενος πολίτης. Ο πολίτης είδε έναν άντρα πεσμένο στο έδαφος και όταν τον πλησίασε συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρός. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε αίματα στο παντελόνι του. Θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Εάν δηλαδή πρόκειται για θάνατο από εγκληματική ενέργεια ή από φυσικά αίτια.

Ο νεκρός άνδρας πιθανολογείται ότι είναι Έλληνας ηλικίας περίπου 70 ετών. Πάνω του δεν υπήρχε κανένα έγγραφο που να μπορεί να ταυτοποιήσει ποιος είναι.

Πέρα από το νεκρό άνδρα στο κέντρο στην Αθήνα, φρικτό θάνατο είχε ένα 17χρονο αγόρι στην Κρήτη που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Σοκ και θλίψη έχει προκληθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης, καθώς ένα νέο παιδί 17 ετών έχασε νωρίς τη ζωή του. Το 17χρονο αγόρι καταπλακώθηκε από τρακτέρ και έχασε τη ζωή του ακαριαία. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Παράδεισος προς Ρουσοσπίτι στο Ρέθυμνο.

Θλίψη και στη Θάσο με νεκρό δελφίνι που ξεβράστηκε σε παραλία του νησιού

Ένα νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε στην παραλία Σκάλα Καλλιράχης στο νησί της Θάσου. Στο σημείο μετέβη αμέσως η Λιμενική Αρχή που ενημέρωσε την αρμόδια Υπηρεσία να αναλάβει την υγειονομική ταφή.

Related posts

Σuναγερμός στον κανάλι Open πριν λίγο

Ανατpοπή φέτος με το Άγιο Φως

Αυτό είναι το τεράστιο Ελληνικό Σούπερ Μάρκετ που έφαγε πρόστιμο