Κερατσίνι: Σοκ και θλίψη με την αυτοκτονία 15χρονου – Τι ακριβώς συνέβη

Κερατσίνι: Ο έφηβος εντοπίστηκε νεκρός από την μητέρα του – Για ποιους λόγους αυτοκτόνησε

Κερατσίνι: Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία στην περιοχή του Κερατσινίου από χθες. Η είδηση για τον άδικο θάνατο ενός 15χρονου αγοριού γέμισε όλους με θλίψη. Πρόκειται για έναν 15χρονο ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στο ίδιο του το σπίτι και τον βρήκε δυστυχώς η μητέρα του.

Ο άτυχος έφηβος βρέθηκε από την μητέρα του κρεμασμένος στο πόμολο της ντουλάπας. Αφού πρώτα είχε δώσει τέλος στη ζωή του με ένα λουρί σκύλου. Η μητέρα του 15χρονου έντρομη με το θέαμα αυτό, κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, η μητέρα μαζί με γείτονες που έμεναν κοντά στο σπίτι προσπαθούσαν να συνεφέρουν τον 15χρονο. Ωστόσο οι προσπάθειές τους ήταν άκαρπες, καθώς όταν έφτασε το ασθενοφόρο και διακομίστηκε ο 15χρονος στο Αττικό νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κερατσίνι: Σοκ και θλίψη με την αυτοκτονία ενός 15χρονου αγοριού

Τι εξετάζει η αστυνομία που να εξηγεί την αυτοκτονία του 15χρονο στην περιοχή του Κερατσινίου – Τι λέει η μητέρα του

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά έχουν αναλάβει να ερευνήσουν την υπόθεση. Ήδη κατέσχεσαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 15χρονου, καθώς και διάφορα έγγραφα που εντόπισαν. Επίσης, η μητέρα του στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ο γιος της έπαιζε πολλά βιντεοπαιχνίδια.

Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν εάν η αυτοχειρία του 15χρονου συνδέεται με κάποιο βιντειοπαιχνίδι, ωστόσο αυτό δεν είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Τέλος, κατασχέθηκε και το κινητό τηλέφωνο του 15χρονου ώστε να ελεχθεί σε ποιες ιστοσελίδες έμπαινε και αν εκβιάστηκε ποτέ ψυχολογικά από τρίτους.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα