Κερδίζει την μάχη ο 5χρονος Άγγελος που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

by Τόνια Τζαφέρη

5χρονος Άγγελος: Η ιστορία ζωής και η θέληση του θα σε συγκινήσουν

5χρονος Άγγελος: Η θέληση για ζωή του 6χρονου Άγγρλου είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Πριν από κάποιο καιρό είχαμε την έκκληση της οικογένειας του 5χρονου Άγγελου Ρεκατσίνα, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό. Ώστε να μπορέσεις ο μικρούλης που έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, να χειρουργηθεί στο εξωτερικό.

Η μαμά του παιδιού είναι η θεολόγος του Ζαννείου Προτύπου Λυκείου, κα Φωτεινή Καπούτση. Και ο μικρούλης είναι μαθητής του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, το ποσό συγκεντρώθηκε και το παιδί ταξίδεψε στο Λονδίνο όπου την Τρίτη 25 Μαίου χειρουργήθηκε με επιτυχία στο νοσοκομείο GOSH. Ο όγκος διαμέτρου 5,5 εκατοστών αφαιρέθηκε και η ανταπόκριση του παιδιού είναι ιδιαίτερα καλή.

5χρονος Άγγελος: Κερδίζει τη μάχη με τον καρκίνο

Αμέσως μετά το παιδί ταξίδεψε στην Ιταλία για να υποβληθεί σε στοχευμένες θεραπείες στον εγκέφαλο. Καθώς οι γιατροί έκριναν ότι μόνο η θεραπεία με ακτίνες proton beam, μπορεί να έχει τη μικρότερη δυνατή βλάβη στον εγκέφαλο του. Ο κόσμος για ακόμη μια φορά τον στήριξε και συνέδραμε στο να πραγματοποιηθεί το κοστοβόρο ταξίδι και η θεραπευτική αγωγή.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 3Β και την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της κ. Γεώργιος Ντούτσουλης ενημερώνει τον κόσμο για την πορεία της υγείας του μικρού μαχητή. Αφού πλέον επέστρεψε από την Ιταλία και ολοκλήρωσε επιτυχώς τον κύκλο των ακτινοθεραπειών.

Όλα τα νεότερα σχετικά με την υγεία του 5χρονου Άγγελου

Με μεγάλη μας χαρά σας μεταφέρουμε μήνυμα τις μητέρας του μικρού Άγγελου ο οποίος επέστρεψε από την Ιταλία έχοντας ολοκληρώσει το κύκλο των ακτινοθεραπειών. Συνεχίζουμε να παραμένουμε κοντά στην οικογένεια του Άγγελου όπως και σε όποιον άλλο συνάνθρωπό μας χρειάζεται ανάγκη.

5χρονος Άγγελος: Κερδίζει τη μάχη με τον καρκίνο

<<Ο Άγγελος ολοκλήρωσε τις θεραπείες του. Άντεξε και επιστρέφει σπίτι γερός και δυνατός, χάρις των ικανών γιατρών του και της αγάπης που του δείξατε.

Για εμάς είναι θαύμα που τον βλέπουμε να τρέχει και να παίζει να μη διαφέρει από τα άλλα παιδάκια.

Έχουμε μπροστά μας εξετάσεις και παρακολούθηση ανά τρίμηνο και προσευχόμαστε να μην ξαναβγεί ο όγκος στη διετία και να περάσει η 5ετια χωρίς επιπλοκές. Με τη βοήθεια του Θεού, ελπίζουμε ποτέ να μην ξαναμπεί σε τέτοιες περιπέτειες.>>

Ευχαριστούμε και εμείς με την σειρά μας όλους εσάς που συνδράματε στην προσπάθεια του Συλλόγου του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας όπου φοιτά ο Άγγελος. Να είστε όλοι καλά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα